Seheraras27_ Kızlar bebeğimin gözünden dünden beri yaş geliyor ve çapaklanıyor sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
Aalya Seheraras27_ enfeksiyon olabilir geçen amca kızımın çocuğuna oldu göz doktoruna götürdüler.damla verdi sizde gidin acilen
Esratuncell Seheraras27_ bizimde bi hafta önce oldu geçer sıkma canını büyüklerimiz süt kaçmış derler sen hiç bi şekilde elleme pamuklu bi bezi ıslat çapağı temizle 2 güne geçer süt damlat geçer gibi hurafelere de inanma daha kötü oluyor geçmiş olsun ama geçecek üzme canını 🥰😁
Ndrg-12 Seheraras27_ enfeksiyon kaptı oğlum damla verdi ve geçti. Aynı zamanda kaynamış su ve temiz bir tülbent ile sürekli temizle demişti doktorum. Doktora götürün bence
Yenibirisi Reyna yani ben illada odur demiyorum bende olduğu için bebeğimede genetik geçti aynısı oluyo tecrübeden söyledim hanımefendi sonuçta ne doktorum nede müneccin başıma geleni söyledim. Neden böyle ters tepki verdiniz anlamadım
Reyna Yenibirisi e sizde oluyo diye herkesin çapağı da o sebepten mi olmuş oluyor teşhis koymuş gibi konuşmuşsunuz bende ve bebeğimde bu nedenden de olabiliyor diyebilirsiniz direkt mevsim geçişlerinde olur diyorsunuz dikkatli kurun cümlelerinizi sağlık konularında o zaman kimin kime güveneceği belli olmaz
Yenibirisi Reyna ben size emin konuştum da eczaneye gidip alerji ilacı alın demedim doktora illa da mevsimsel alerji diyin demedim hanımefendi aaa sarcak yer aramayın sabah sabah
Yenibirisi Reyna hanım efendi mevsimsel alerji olabilir bende de var dedim oğluöda oldugunu da sonradan ekledim belki enfeksiyondur belki bişeydir bilemem ki rabbim şifa versin inşllah en kısa zamanda iyileşir ❤️
Babyfacee Seheraras27_ doğumdan sonra ilk bir yıl bebeklerde gözyaşı kanalı tıkalı olabiliyor. Göz pınarlarına dairesel hareketlerle masaj yapın günde 3-4 defa. Bir de damlası var ben isim vermeyeyim doktorunuza getirin hemen onu verecektir zaten. Geçtikten bikaç ay sonra tekrarlayabilir masaja 1 yıl devam edeceksiniz. Korkulacak bir durum yok. (hemşireyim)