Aysenurilker Bebeğim 6 aylık oldu ve alıştırma bardağı almak istiyorum . Philips avent ve Chicco arasında kalmış durumdayım . Siz hangi markaları kullandınız, kullandıklarınızdan memnun kaldınız mı ? Tavsiyelerinizi alayım .🤭
beysenyil Aysenurilker iki markayı da kullanmadım. Ama wee markadan baya memnun kaldık. Akıtma yapmıyor ve bebeğim kendisi çekmedikçe suyu da damlamıyor. Tavsiye ederim diğer markalara göre gayet makul fiyatta. Ek gıda sürecinde ilk 2-3 ay kullanılıyor sonrasında bardak merakı başlıyor ve bardakla içmek istiyorlar 🤗
BaranOgur Aysenurilker ; Merhaba Ben size olumsuz tecrübemi paylaşacağım. Bebeğimize Nuk markasının Balinalı modelini almıştık ve hiç memnun kalmadık. Çünkü kısa bir sürede ucunu kopardı ve bu sebeple çok fazla su boğazına gidiyordu. Ardından Bardağa alıştırdık. Fikir amaçlı paylaşmak istedim.
-Nil- Aysenurilker Philips Avent damlatıyor, memnun kalmadım. ✖️ Nuk Nature Sense denemek için almıştım ama çok memnunum. Akmaz, sızmaz, kokmaz.. 😅✔️
Ays0 Chicco kullanıyoruz biz. Damlama yapmadı kapağını güzel kapatınca. Yarı yumuşak uç diye geçen modeli aldım. Alt 2 disimiz çıktı bu sürede kaşıyıcı gibi kullandı. Ucu ısırarak parçalanması mümkün değil o yüzden hala dişliye dişliye su içiyor kızım
Aysenurilker -Nil- Philips aventte bu tarz bi sıkıntı olduğunu bilmiyordum . Demek marka ve isimleri çok dikkate almamak gerekiyormuş 🌱
Pinar_kb Aysenurilker ben nuk kullanmıştım. Memnun kaldım hiç akıtma yapmadı ama şimdiki aklım olsa direkt pipetli suluk alırdım. Kısa süre kullandık