Elifkskl Masal_Ask rica ederim canım zeytinyağı dökmeyi unutma bi de kabız olmasın çünkü biz kabızlık çekiyoruz
Elifkskl pirenakovalayanhamsi tokken yemiyor mesala 1 de öğlen uykusuna yatmadan önce mama verdim uyanınca mama yerine sebze vereceğim tokken verirseniz yemiyor denedim bi de öğürüp kusuyor
pirenakovalayanhamsi Elifkskl ben ya o açlık tokluk dengesini yada saatleri karıştırıyorum. Yemiyor 🤷♀️
CeylinEkim Masal_Ask bizde 5 aylığız tadımlara yeni başladım tükürüyor falan bakalım nolcak 😂 uyku düzenimiz yok olamıyor da bi türlü 🤦🏻♀️
Masal_Ask CeylinEkim ya bizdensin canım benim Allah yardımcın olsun çok zor bizde uykuları kucakta uyuyoruz sadece
Elifkskl pirenakovalayanhamsi ben 3 saat ara ile mama veriyorum 3 saat önce mama yemişse sonra ki mama saatinde ek gıdasını veriyorum işte öyle ayarlaya bilirsin
Masal_Ask Elifkskl ben kitabının elimde olmasını daha çok seviyorum o yüzden sipariş verdim aynen sizde iyi yapmışsınız ordan bakıp yaparsınız bebeğinize
Elifkskl pirenakovalayanhamsi zorlama o zaman hiç yemez böyle oyun oynarken neşeli olduğu zamanlar dene bakalım bende şimdi brokoli yedirdim şükğr bunu da yedi başta öğğ yapıyo ama sonra alışıyor yiyor eşimde çok fazla yemek yer ama kilo almaz oğlu da ona benzedi
Sinem0 Masal_Ask valla çok zor sabah ve öğlen veriyorum akşam da biraz meyve püresi ama her öğünde muhakkak kıyafet degistiryoz tam oturamiyo heyetimiz yemek oldu çok sabır gerektiriyo allah yardımcımız olsun🤣🤦♀️
Masal_Ask Sinem0 kesinlikle öyle sabah muz yiyoruz bugün öğlen çorba içmedik elmayı rendeyip meyve emziğine katıp eline verdim suyunu icti birde dişini kaşısın diye havuç veriyorum arada akşam sebze çorbasını denicem inşallah içer