Tugcedemir246 Kızım 3 gündür mama yemiyor biboronu ağzına almıyor resmen emzik alıyor ama biberon almamak için ağlıyor resmen ne yapıcağımı şaşırdım😩 karnını doyurmuyor 🙁normalde 150 ml içen şuan 60 90 anca içiyor neden olabilir sizce
haavvvaaaa Tugcedemir246 bizimde öyle bizde 4 ayliguz 1 haftadır falan bizde yeniyoruz mama ile besleniyoruz dediginiz gibi biberon almıyor ittriyor oynuyor çok uzun süre aç kalıyor anca uykuluykeb yiyor sanırım 4. Ay atağı
EsZe Tugcedemir246 4.ay ayağında meme reddi gibi mama reddi de oluyor. Uykuda, kucakta gezdirirken hafif zıplayarak vs deneyin. 15 saat ağzına mama sürmediğini bilirim kızımın
haavvvaaaa haavvvaaaa bende başlarda çok üzülüyordum ama olabilen bir durummuş bir süre sonra geçiyormuş
Tugcedemir246 haavvvaaaa aynısı yaa valla 3 gündür ağlıcam artık kendimi zor tutuyorum aç kalmasına dayanamıyorum
haavvvaaaa Tugcedemir246 üzülmeyin geçecek inşallah bende çok üzülüyordum ama sonra normal bir durum olduğunu öğrendim uyku zamanlarında yedirmeye çalışın bizim anca öyle yiyor çünkü zorla yedirmeye çalışmayın kusuyor
Tugcedemir246 haavvvaaaa evet kusuyor yer yemez bende dediğiniz gibi uykuda yediriyorum oğlumda hiç böyle birsey yasamamıştım gerçekten zor bir durum
Tugcedemir246 EsZe çok zor gerçekten herseyi deniyorum çokta zorlayıpta huzursuz etmekte istemiyorum bakalım bu dönemi nasıl atlatıcaz🤭
LavininAnnesii Tugcedemir246 kızım şuan 5 ay 11 günlük 2 aylıkken de beri sadece uykudayken yiyo uyanıkken biberonu asla kabul etmiyo🤦🏻♀️Kaç tane doktora götürdüm herşeyi denedim ama bişey değişmedi maalesef umarım sizinki geçicidir