birrtutamsevgi Kızlar bebeğime gelen hediyelerle bebek bileziği yaptırmaya karar verdik. Ama şuan 3 aylık ellerini keşfetme döneminde. Bilezik ağır gelir mi acaba gelişimini engeller mi ? Birde 7 veya 10 gram falan düşünüyorum ağır gelir mi acaba
Sudee96 birrtutamsevgi annemler takmıştı benim kızıma üç aylık bu arada hala takamıyor yani rahatsız eden bir şey yani takacak bir şey istiyorsanız künye yaptırın bence
birtutamsac birrtutamsevgi 5 gramdan 2 tane yaptırın boyutu biraz büyük olsun yaşına yakın takarsınız. Zevk meselesi komik diyenler olmuş ama bende severim bebekte bileziği hatta annem hediye olarak kızıma bilezik yaptı. 10 aylık şu an 1 yaşına geldiğinde anca takarım koluna
Brokolilim birrtutamsevgi Üstü cicili biicili bilezikler var ya ondan takıyor kızım bir kolunda künyesi bir kolunda bileziği şimdiye kadar da hiç rahatsız olmadı
Sudee96 birrtutamsevgi yani ziyan olacak bir şey yok bence takmasını istiyorsanız künye daha iyi bilezik bir de çocuğun kolunda komik duruyor bence ben öyle takı yastığına koydum yatırım yapacaksanız sizde öyle yaparsınız
Ozge251021 birrtutamsevgi 10 gram ağır gelebilir agzınada alır şuan yaptırın bekleyin takarsınız sonra
Annefasulyesi birrtutamsevgi bizde bilezik aldık ama kızım çok kısa bir süre takabildi maalesef. Kolları biraz toplu ve çok çekiştirip çıkartmaya çalıştı şekli değişti. Şimdi olsa künye alırdım sanırım.