citlembikannesi Kzılar bundan şüpheleniyorum bebeğim aşırı huysuz kolik gibi gaz damlası asla işe yaramıyor her mama sonrası kusuyor burnunu temizlememize rağmen hırıltılı uyumadığı her dakika ağlıyor 1,5 aylık pazartesi doktora gideceğiz sizler nasıl anladınız
Mavis34 citlembikannesi bize test yapılmadı belirtilere göre süt alerjisi denildi. Fışkırarak kusmaları var ve tüm gün hep kusuyor gaz çıkartırken hep kusmuk geliyor ve süt ürünü yediğinde poposu piştikten daha ileri seviyede kızarıyor yanık gibi oluyor
Yagmuralmila citlembikannesi 1 yaş öncesi hatta bazı doktorların tavsiyesi ile 2 yaş öncesi inek sütü bebeğe verilmez..
Kubravera citlembikannesi bizim vücuttu egzama , kızarıklık , eklem yerlerinde pişik , gürültülü kaka , huysuzluk , huzursuzluk , kaka da salya gibi bir sürü belirtimiz vardı. Deriden test yaptırdık , yumurta , inek sütü , ceviz , domates alerjimiz çıktı
Sitrea Yagmuralmila yanlış anlamışsınız galiba bebege vermiyor anne tüketiyor ve sütle geçmiş oluyor ve alerjisi olanlar etkileniyor böyle durumlarda anneye diyet veriliyor
Esse08 Kubravera küçük bebeklere de test yapılıyor mu yoksa belirli zamanı var mı test yapılması icin
Kubravera Esse08 sanırım 2. Aydan sonra yapılıyormuş. Tam net bilmiyorum biz 4. Ayımızda yaptırmıştık
Gizemgt59 citlembikannesi Kızım 4 aylık doğduğundan beri ara ara kanlı kaka görüyordum. Geçen hafta kan testi verdik. Alerjik bünye çıktı. Bu haftada süt ve yumurta alerji sonucu çıkacak. Ensesinde ufak bit egzama gibi döküntü görmüştüm birde.
Kubravera seymaensar tam 4. Ayındaydı yaptırdığımızda , keşke daha erken yaptırsaymışım diye çok pişman olmuştum