MTerzioglu ben tam 3aylıkken verdim. Bizimkide sadece kucakta uyuyordu. Yani tam bir uyku eğitimi verdim sayılmaz beşiğinde uyusun istiyordum başka destekler veririm sıkıntı değil diye düşünüyordum. İlk başta uykularını düzenledim ayına göre uyanıklık sürelerine göre ilerdim yani yanlış hatırlamıyorsam 3.ayda uyandıktan 1-1,5 saat sonra tekrar uyuttum aynı kucak desteği ile. 1 hafta geçtikten sonra beşiğinde uyutma çalışmasına başladım. İlk denemeyi bu arada akşam uykusunda değil küçük oldugu için akşamları çok mızmızdı ilk gündüz uykusuyla başladım. Denemeye başladığım ilk gün eski usul kucağımda yine gezdirdim iyice mayıştırdım gözleri kapanacak gibi oldugunda beşiğine koydum. Tabiki biraz ağladı, ilk olarak beşiğinde sakinleştirmeye çalıştım öptüm okşadım. Ağladında dikkatini dağıtmaya çalıştım. Yatağın örtüsünü tırnağınızla kaşır gibi yapabilirsiniz sese odaklanıp ağlamayı durduruyor. Yada çıngırağı vardı onu sallıyordum ağladıkça susuyordu. Tabi çok ağlarsa kucağınıza alın sakinleştiği anda bırakın ama genelde beşiğinde sakinleştirmeye çalışın. İlk uykusunda bu şekilde 40dk sürmüştü uyuması yablış hatırlamıyorsam. 2.gündüz uykusunda 30dk sürmüştü gibi azalıyor. Gece uykusu 45dk sürmüştü. İlk 3gün zorlu geçiyor. Burada önemli olan pes etmemek. Pes edip tekrar kucakta uyutmamak. 3.günden sonra artık ağlamaları azalıyor dalma süresi kısalıyor. 1haftada tamamen alışmıştı diyebilirim.