Ceylan_02 Kızlar kilo almak istiyorum 28 yaşındayım boyum 1 60 kilom 44 iki çocuk annesiyim artik kendimden tiksiniyorum eşim kilo almamı cok istiyor herkes bana hasta gözüyle bakiyor bu durumdan çok mutsuzum yardim edin bana
Deeryaaaa Ceylan_02 anlattıklarınizin birebir yaşıyorum ne yapsam kilo alamıyorum gerçekten hasta gbi davraniyolar, oğlumla kızımın bileği benimkinden kalın 🤦🏻♀️
HiraaAzraa Ceylan_02 aslinda var kilo aldiracak bir karisim her aksam bir bardak sutün icine 4 bebe bisküvisi yarim muz ve bal karistrip içiyorsun 1 ayda ciddi sonuclar veriyor
Smy16 Ceylan_02 hamur işleriyle felan alamıyomusunuz yani pek saglıklı degil ama genelde kilo yapan şeyler ya o yüzden soruyorum
Eymenimm34 Ceylan_02 Aynı durumdan muzdaripim dahiliye gittim tahlillerim temiz çıktı diyetisyene gittim diyete uydum yine tık yok tarifler kürler vitaminler yapmadığım hiçbirşey yok nereye kadar psikolojimi alt üst ediyor bu konu 🙁
Ceylan_02 Deeryaaaa cnm ayni bnimde bileklerim öyle kiyafet giymekten nefret ediyorum hic birşey yakışmıyor
Ceylan_02 Eymenimm34 cnm bnm de psikolojim bozulmuş artik bu kilo yüzünden artk kendimi kadin gibi bile hissetmiyorum kemiklerim adama batiyor artik cok zayifim herkes bana lakap takiyor kilom yüzünden
Minik_kusummm Ceylan_02 bende vermek istiyorum sana veriyim fazlalığımi sen almis bende vermiş olurum🤣
Eymenimm34 Ceylan_02 Canm bak ben hamileyken decavit kullanıyordum 1 kutu kalmıştı aile hekimimize sordum kullanabilirmiyim diye bir sakıncası yok dedi bu ay 2 kilo aldırdı bana düzenli her gün içtim ilaç bitti ilk fırsatta tekrar alıcam bi dönem sürekli kullanıcam başka yaptığım birşey olmadı çünkü o hapa bağlıyorum ben
Esoo1984 Sipraktin şurup var Allerji ilacı yan etki olarak iştah açıyor ama çok uyku ve sersemlik yapar.Benim ablam arada kullanıyor bir haftada bile etkisini gösteriyor
Ceylan_02 Esoo1984 cnm ben bu ilaç kullandım Dediğin gibi çok sersemleştiriyor ben içtigimde hep uyku yapti bana kolumu bile kaldiramiyordum iştah açıyor evet ama birakinca yine ayni bana cok yan etki yapti kalkip cocuguma bakamiyordum sonunda biraktm
Durununannesi3433 Ceylan_02 diyetisyen yardımı alabilirsiniz. Diyetisyen sadece kilo verme işini yapmıyor. Bir tanıdığım kaliteli beslenerek ilaçsız vs siz kilo aldı