Zynpkrdgl 20 günlük bebeğim dus aldıktan sonra kıpkırmızı oldu ve 10-15 saniye nefesssiz kaldı. Damagini kitledi ve ağzından köpük çıkararak kendine geldi. Basına benzer bise gelen varmı ? Korkuyorum 2 gün oldu ama doktora gitmelimiyim ?
deniz-95 Zynpkrdgl sabunlu su yutmuş olabilir mi? Ağzından köpük geldi diyorsunuz ve duş sonrası bu işlem oldu?
Efuli6161 Zynpkrdgl bebekler 20saniyeye kadar bu şekilde nefes tutabilir,canı sıkılır tutar oyun yapar tutar sudan korkmuştur muhtemelen meraklanmayın..duş aldırırken güvende olduğunu hissettirin,gerekirse birlikte duşa girin kucağınızda yıkayın..
Feyyyzza Zynpkrdgl benim kızımda yaşadım buna benzer. 20 günlük falandı yıkadi annemler çocuk nefes alamadı 10 sn yakın. Mosmor oldu o günden sonra 6 aya kadar kendim yikayamadim yıkanırken odada bile duramadım panik atak geçiriyordum
Zynpkrdgl deniz-95 şampuan olma ihtimali var evet ama kalıcı bise olur mu korkum o doktora gitmelimiyim ?
deniz-95 Zynpkrdgl ya gidin ya da gitmeyin diye bir şey diyemem. Şimdi gitmeyin desem çocuğa bişey olsa vebal alamam. Şu an bi sıkıntısı yoksa bi sorun olacağını düşünmüyorum. Hareketlerini gözlemleyin farklı bir durum olursa götürürsünüz bence.
Zynpkrdgl Efuli6161 aile hekimi çocuk doktoruna git istersen ama güler sana bunlar normal şeyler dedi mosmor oldu bebeğim içim hâlâ kotu oluyor aklıma geldikçe
Tweetyy Efuli6161 20 sn cok uzun değil mi? Benim bebegimde uyurken 2 3 saniye nefes tutup sonra öksürüp normale dönüyor bazen 4 5 saniye tuttuğunu düşünüyorum ama korkutuyor bu beni
Efuli6161 Tweetyy kardeşim doktor ona sorup yazdım,3aya kadar 20saniye nefes turabiliyormuş normal bişey moraradabilir..
Zynpkrdgl Feyyyzza yaaa bende o odada bile duramiyorum gözümü kapatınca aklıma geliyor bebeğiniz iyi mi sorun oldu mu sonrasında
Zynpkrdgl Hebelehubelee Doktorum gözlemle dediği için bekledim sonrasında normal olduğu için gitmedim aslinda
Efuli6161 Zynpkrdgl evet bende serumla burnunu temzilerken aynısını yaşadım bi kaç saniye nefes alamadı morardı bende panik atak hastasıyım zor oluyor ilk aylar ama sonrasında alışıyorsunuz merak etmeyin yalnız değilsiniz..