BusraElifEslem Dört aylık ikiz kızlarımdan birisi kına gibi yemyeşil kaka yapıyor diğeri normal tahlil yaptırdım ve tahlil normal geldi ama yeşil kaka beni çok tedirgin ediyor idrar yollarinda enfeksiyon var acaba idrar yollarındaki enfeksiyon sebep olabilir mi?
Melekylcn BusraElifEslem aile hekimimiz yedign seyden oluyor demsti aile buyuklerime sordugmdada bebegn ya karni ya kulagi agrims demislerdi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Toprakbey BusraElifEslem üşümüş olabilir belki canım. Bende bir tek bu aklıma geliyor yeşil kaka da 🤷🏼♀️
Elvin-Mina BusraElifEslem 1 yaşa kadar bebekler yeşil kaka yapabilir tabi kan ve sümüksü bir yapısı yoksa. Yeşil kaka yapmalarının sebebi sindirmeden direk hızlı geçiş yaptığı için oluyormuş. Tabi siz içiniz rahat etmesi için Doktorunuza sorun
Dilaraa BusraElifEslem enfeksiyon da olabilir ama öyle olsa tahlil de çıkar, alerji de olabilir, üşütmüş olabilir ki sanmıyorum yada yediği birşeyden olabilir
Simaymirayannesi Bzde bgun yesıl kaka yaptık üşütmüş dedı buyuklerım oyuDen tedırgenlesmedım daha 26gunluhuz
BusraElifEslem Toprakbey Aslında sıcak bi bölgede yasıyoruz Fethiyedeyiz buna rağmen üşütmeyeyim diye çoraplarını hiç çıkarmıyorum ayaklarından 🤦♀️
Toprakbey BusraElifEslem ne kadar sıcakta olsa kuş kanadından yel alır derler ya anlamadan farketmeden olmuş olabilir canım
Dilaraa BusraElifEslem sümüksü yapısı da var demişsiniz muhtemelen alerji dir doktorunuzla konuşun derim
Dilaraa BusraElifEslem doktorlar biraz zor anlar yada geç anlar size tavsiyem alerji uzmanı bir çocuk doktoru bulup ona gitmeniz