Nur6102 Arkadaşlar bebeğimin gaz sorunu var eczane bu ilacı önerdi ama kaç damla vereceğimi söylemedi doktor mestil yazmıştı ama hiç bi işe yaramadı bu ilacı kullanan kaç damla kullandığını ve günde kaç kere verdiğini yazabilir mi
Nefesim07 Nur6102 günde 4 kez 15 damla doktorum oyle soylemisti. Bitkisel ilac olduğu icin sorun olmuyor. Fakat farkli bir doktor surekli kullanma dedi banadaa .
Baakpnr- Nur6102 biz bunu doktor önerisi ile almadık yorumlara bakarak araştırarak almıştım bebegım 25 günlük falandı . Eczacı günde 4-5 damla dedi diye öyle kullandık ama kızım gazdan ölüyordu işe yaramıyor diye düşünmüştüm ben de sonra burda sordum günde 5 kere 8 damla olarak kullanın dediler o gün öyle başladım ve gerçekten işe yaradı o günden beri gaz sancısı yok . Ama bebegım şu an 2 ay 21 günlük Belkı biraz daha büyüdüğü için de bitmıs olabılır bilemiyorum ama bence günde 30-40 damla verirseniz iyi gelir
Danerys Nur6102 benim bebeğim çok gazlıydı günde 4 kez 13 damla verdik. Doktor öyle söyledi. Daha azı fayda etmezdi ama bize. Eğer çok gazlıysa 10 damladan fazla verin
deniz-95 Nur6102 günde 4 kez 6 damla verebilirsin şimdilik. Sonra doktor kontrolünde doktor söyler kaç damla kullanacağını.
ErvaBusra Doktor önermişti bana, 3.haftadan sonra gaz sancıları başlayabilir, kullanmaya başla diye. Günde 4 defa 8 damla şeklinde vermişti. Kızımın 40’ından sonra başladı gazı.2 aylık şu an o şekilde kullanıyorum.
Zeyzeyno Nur6102 bende kullandım oğluma bu arada şuan 3 aylık doktorumuz günde 4 defa 10 damla demişti
Angelll35 Nur6102 bizim doktorumuzda günde 4 defa 15 er damla önerdi çok işe yaradı 3 ay bu şekilde kullandık