Barany Kızlar bebeğine coledan d vitamini kullanan var mı ? Biz yarın başlayacağız. Eczacı sabah bir damla yazmış. Aç karna mı verilecek emzirdikten sonra mı
Glbahar Barany günde bir damla tok verin biz doktor hatasıyla 3 ay 3 damla verdik bebeğimin vitamini sınırı bile geçmiş eğer yanlışlıkla iki damla verirseniz bir gün ara verin çok kuvvetli bir vitaminmiş
Barany Glbahar gaz falan yapıyor mu? Sağlık ocağı devit verdi aslında ama kullanmaya cesaret edemedim çok gaz yapıyor diyorlar
Glbahar Barany yok hiç gaz yapmadı d vitamini çok önemli verilmesi gerekiyor coledan baya iyi hiç gaz sorunumuz olmadıda şükür
Glbahar Oznurleylo hayır sakın 3 vermeyin Allah korusun fazlasıda zararlı böbrek taşına bile sebep oluyormus kan değerlerine baktırın eğer 3 damla verdiyseniz biz bir ay vitamin yasak sonra yine kan verilecek değeri normale dönsün diye
Oznurleylo Glbahar kan değerlerin de nasıl bir etki yaratıyor. Bana 3 damla dedi ama bana ablam 1 damla vereceksin yanlış anlamissin dedi doktoruma sordum yine 3 damla dedi inanılır gibi değil neyse ki ben kullanmıyorum damla beslenmesini çok iyi destekliyorum
Glbahar Oznurleylo vitamin değeri olması gerekenin üstünde çıkıyor d vitamini kullanılması şart bebeklerde
TugbaEylul3261 Oznurleylo maalesef d vitaminini beslenmeyle takviye etmek mümkün değil özellikle d3 güneş ışınlarından alınır ama onu da şu an bebelerimize veremiyoruz. Bağışıklığı için kullanmanızı tavsiye ederim