Muham-014 ahsenkynk bende ciglik olmadan aglama olmadan anca uyuyunca sanki dunyalari tasimismda yorulmusum hissini atyom yatmayi birak uzanmayi ozlemisim😁
Tontisimm Benimde bebeğim uyudu balkonda oturup kola içiyorum😂 sessizlik ve hafif esinti iyi geldi açıkcası❤️ Uyuyunca hemen sabah oluyor ve aynı rutin başlıyor o yüzden hemen uyumak istemiyorum ama vücudumda dayanmıyor artık😕
Gulogokhan Tontisimm ooof ayni ben😛 bu aralar bir kola krizi tuttu beni gece gündüz kola içiyorum. Ve su an aşırı Yorgunum fakat az kafa dinleyip kendimede vakit ayırmak istiyorum. Dediğin gibi uyuyuncada sabah oluyor ve gene ayni rutin 😤😤
Muham-014 Tontisimm aynen ki zaten uyku tutmuyo beni valla kendimi unuttum gezmeyi tozmayi herseyi arada bole kucuk seylerle odullendirmk lazm suan balkona cikip kola icmek bile bi luks😂😂
cankuzularim Muham-014 aynen valla sanki uyanık kalıp kendime vakit ayırınca uyumuş kadar mutlu oluyorum 🤣
Muham-014 cankuzularim bi gun yatkaktan cok dinlenmek istecigimi saatin kaci olmus uzanmayo yatmaya tercih etcrgim aklimin ucundan gecmezdi😂
cankuzularim Muham-014 benimde 🤣🤣 kocam diyor yoruluyorsun uyu valla uyumam kendime vakit ayırmak daha güzel diorum bir de hamileyim🤪
Muham-014 cankuzularim hiii anladim canm ins sag sakim kucaginiza almak nasip olsun aslinda senin isin zor ama ben hamileyken gizlerimi acamazdim uykudan demekki bu kural cocuklu annede gecerli degil😂