Ilayda123 Ek gıdaya geçtik hiçbir şeyi yemek istemiyor 5 gündür sebzeyle başladık sulu kıvam da. Püskürtüyor eğer yutarsa da kusuyor ne yapacağım
Suleasya Ilayda123 tadım yaptiriyorsunuzdur zaten yeni geçtiniz ise 3 gün kuraliyla. 5 gündür varsa o verdiğiniz neyse onu sevmemiş olabilir. Sulu derken ?püre yapmıyor musunuz
Sunshinemom Ilayda123 bizde geçeli 15 gün fln oldu daha bikaç gün öncesine kadar ne versem öğürüyordu.suan normal yiyor. Alışma süreci bebeklerin. Aşırı sulu yapmayın ama sebzeden çok su içmiş oluyorlar boza gibi kıvam olmalı
Sunshinemom Ilayda123 bizde geçeli 15 gün fln oldu daha bikaç gün öncesine kadar ne versem öğürüyordu.suan normal yiyor. Alışma süreci bebeklerin. Aşırı sulu yapmayın ama sebzeden çok su içmiş oluyorlar boza gibi kıvam olmalı
Ilayda123 Suleasya gece pirinç unu öğlen sebze püresi 3 gün kuralıyla ilerliyoruz ama ağzı açık bekliyor yutunca da kusuyor
Etk Ilayda123 sebzenin suyunu koymaya gerek yook pütürlü vermek lazımki çignesin havucu yeşil kabak patates bunlArı 3 gün kuralı ile buharda haşlayıp çatal ile ezip verebilirsnz sebzenin suyunu koyarsanız bi anlamı olmaz
Ilayda123 Zaten boza kıvamı veriyorum ama kusuyr direk yutmuyor yutunca da kusuyor 3 gün kuralı falan doktorla devam ediyorum zaten her şeye bunları biliyorum önemli olan yediği an kusması zaten yemiyor da yanlışıkla yutuyor onu da direk kusuyor