DurununAnnesi12 Adiyokkitabin adanaliyim bekarken 50 kiloydum şimdi 70 20 kilo fazlam var Allahtan boydan kurtarıyorum
1234___ Bence en obez, Gaziantep En zayıf, İzmir İki ilede gittim İzmir de bütün gün yemek ararken, Gaziantep de sokak başı ciğer döner lokantaları vardı.
TosbikAnnesiiiii Adiyokkitabin aksaraylıyım gelin olduğumda 55 kiloydum ikinci çocuktan sonra 72 anooo nolmuş bana resmen içime pandalar 🐼 oturmuş 😂😂😂🤦♀️🤦♀️
Ddmbdm Bence en obur Gaziantep adanalıyim Gaziantep’e gelin oldum, adanadayken 55 üstüne çıkmadım Antebe geldim 68 gördüğüm oldu 😅neyseki smdi sporla zoraki 60a düşebildim
Balkizlarim Adiyokkitabin Ben kendimi bildim bileli hep aynıyım bir tek hamilelikte 70 olmuştum o kadar şimdi 56 kiloyum 🧸😍 Ben Makedonya liyim ardahanlilara gelin geldim 😁
Deletedmom484545 Adiyokkitabin Kilonun adanayla alakası ne? Bende adanalıyım 50 kiloyum . Yapınla alakalı şehirle değil
_Covidondokuz9 Adiyokkitabin 48ile izmire geldim 53 ke kalmısım 3. yıl😂ERZURUM KIZI OLARAKTAN bütün zayıfları temsilen geldim 😂😂
Ddddddd01 Adiyokkitabin adanalıyım burda yaşıyorum 52 kilo evlendim 6 yıldır evliyim 2 bebem var 52 kiloyum halen😀😀😅