Takashayaz Bim’e gelen sağlıklı alternatifler hakkında ne düşünüyorsunuz? Saglikli cipsler, nohut unlu çikolata, organik yulaf vs aklıma gelenler. Umarim hep bulunur ya çok kurtarıcı oluyor beslenme konusunda şeker vs bebeğine vermeyenler için
PurpleTail Takashayaz hiç almadım ama şeker yoksa da tatlandırıcı olabilir, hine de dikkat ederek almanızı tavsiye ederim
Nilunas Takashayaz geçen gün aldım brn kakao keçiboynuzu unu yulaf unu ve bir güzel pankek yaptım kzıım bayıldı 🥰
Tugce Takashayaz bim, şok, A101 gibi marketlere denetim açısından da içerik açısından da güvenemiyorum. Yetkili merci değilim şahsi kanaatim
Takashayaz senamiray kaç aydır var genelde bu sandıklarım. Aşağıda bir arkadaş da yazmış sağlıklı unlar da satılıyor ben de aldım gayet güzel
Takashayaz Nilunas ben de ordan çiğ buğday unu almıştım tarhana cipsi yaparken, kekler de vs kullaniyorum. Diğer unlari beyorganikten Lmistim bitince bimden alırım diye düşünüyorum 😊
Takashayaz Tugce aynı şeyi eşim de söylüyor gel gidelim migrostan alalim diyor😄 içeriği yazıyor ama ne bileyim güvenilirdir herhalde ya
Takashayaz Tugce ama migrosla uçurum var fiyat açısından. Mesela organik yulaf geçen hafta migrostan 250 gr 22 liraya almistim, bimde organik yulaf 500 gr 12 liraya aldım. Şimdi böyle söyleyince ben de bir şüphelendim 😄
Nilunas Takashayaz weefod kalitesi ile yazıyor ve bi gıda mühendisi kendi bebeğine de almıştı bende bunlara güvenerek aldım ☺️
Takashayaz Nilunas beyorganik, weefod hepsini kullandim ama hemen markette bulabilme kolaylığı başka bir şey eksildi mi git al ne bileyim yine mi dönsem net alışverişine karar veremedim😄
Takashayaz Nilunas bu arada bir ay önce bime gelen sağlıklı unlar üzerinde weefod yazıyordu onu da getirdi
Tugce Takashayaz organik gurmem, wefood kullanıyorum ben de. Belki ilginizi çeker ürünleri güzel garantili
Takashayaz senamiray bizim buradaki migros ufak küçük bir reyon yapmışlar organik içecek vs de var. Organik bulgur pilav var onların olduğu yerde atistirmaliklar da var. Ta da diye bir markanın da kurabiyeleri vs var glutensiz