Optisyenanne Bebeğim 4 aylık bugün baya halsizdi ve koyu yoğun bir şekilde yeşil kaka yaptı telaşlıyım sabah parol şurup verdim yavrucağıma yeniden versem mi neden olur tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Buketikra Optisyenanne 6 aylık ek gıda alıyoruz 1 buçuk aydır pirinç unu meyve püreleri falan bizim de aynı şekilde kahverengi, yeşil, koyu yeşil olarak .. ek gıdadan dolayımı acaba bende merak ediyorum
2109bal Optisyenanne üşğtmüş olabilir eğer ki devam ederse dokotora götürün. İnek sütü alerjisi olabilir. Takip de kalın kakasını
elifiii Optisyenanne salgın durumları var, kaka yapma sıklığı nedir? ishal gibiyse hastaneye gidip tahlil yaptırın isterseniz
Tuba Optisyenanne anne sütü mü alıyor acaba yoksa mama mi? benim oglumda bi keresinde yesil kaka yapti ebeme sordum oda sen yesilli bir sey yersen bebegine de gecer demisti. oglum sadece anne sütü aliyor ve o gün baya yesillik yediydim sabahtan ondan yesilli kaka yapmis
Optisyenanne Buketikra sadece annesütü ile besleniyor hergün su veriyorum üşüttü mü diyede korktum üstünüze afiyet bayanda kötü kokulu
nazan34 dikkat ettim sıcaklar gelince birçok kişi yeşil kaka postu açıyor.bizdede var 3.5 aylığız. bence vücutları susuz kalıyor ondan hem katı hem yeşil.su içirdim 30 cc kadar 2 gündür.biraz düzelme oldu
Optisyenanne nazan34 katı değil bizimkisi kötü kokulu sadece annesütü bende hergün su veriyorum doktorumuz önermişti
Optisyenanne elifiii günde bir kez veya en kötü 3 günde 1 yapıyor yarında aynı durum olursa götüreceğim
BusraElifEslem Benimde ikiz bebeklerim var tam dört aylığız. Bebeklerimden bir tanesi kına gibi yeşil kaka yapıyor ve cıvık doktor tahlil istedi kaka tahlili normal geldi ama hala yeşil bi türlü normale dönmedi çok tedirginim
Sevgitkn Optisyenanne yeşil kaka genelde üşümekten dolayı oluyor şimdi yaz ayındayız ya bazen çoraplar çıkıyor tabi zıbın la duruyorlar biz farkına varmadan üşüyebiliyorlar. Tabi bu herkes için geçerli değil yeşil kakanın bir çok sebebi var ek gıdadan da olur üşüme de olur enfeksiyondan olur Allah korusun yavrularımızı❤️