simiyyy Hipp combiotic kullanıyoruz malum fiyatlar artıyor markette 280 lira e bebekte 220 lira. Acaba 10 tane falan alsam bozulurlar mı son kullanma tarihi 2023ü gösteriyor
Tubacnr0 simiyyy tabi siz bilirsiniz ama bence almayın belki 1 ay sonra bu mamayi içmeyecektim hoşuna gitmeyecek vs oyuzden boşuna paranız gitmesin
Deletedmom5284 simiyyy böyle toplu alırsan mutfak dışında sakla mutfak biraz nemli oluyor yemek pişiyor falan ya kuru serin yerde saklarsan hiçbişey olmaz ❤️❤️
Linamommmm simiyyy 350 gr olandan bahsediyor bu arada migros sanaldan marketten 180 TLye temin edebilirsin bölgende varsa
Elifkskl Gizemmira19 sizin dediğiniz teneke olan 350 gr konu sahibi kutu olanını söylüyor onlar o fiyatta 800 gr dı sanırım bende kullandım çünkü biliyorum
Gizemmira19 Deletedmom_20 gram farklı olabilir siz gram belirtmemişsiniz ondan şaşırdım bende benim dediğim 112 lira olan 350 gr
Linamommmm simiyyy ben hep stoklu alıyorum canım bişey olmuyor güneş görmeyen bir yerde muhafaza ediyorum ama ne olur ne olmaz diye