29052021 Merhaba.. Bebeğim 9 ay 5 günlük. Günde 2 defa emiyor ek gıdayla da arası yok en fazla tadına bakıp bırakıyor. Siz bu aylardaki bebişlerinizi günde kaç defa emziriyosunuz? Emzirme periyodlarınız ne sıklıkta?
memonunannesi 29052021 benim bebeğim 1 yaşında. O zamanlar sadece akşam öğünlerini yiyordu. Ama günde birçok kez emiyordu. Karanlık ve sessiz bir odanın çok faydasını gördüm ben.
Adamelis12 29052021 bizimki de 9 ay 7-24 emer bulsa ama ek gıda asla 🤦🏻♀️ Zorla tıkıştırdığım oluyor bazen artık açlıktan bayılacak emzirmediğim oldu yesin diye ama asla parmağını sokup çıkartıyor diliyle çıkatamazss bile 🤦🏻♀️ Çok fena çok
momand_dad12 29052021 yatarak emzirmeyi denediniz mi benim oğlumda kucakta çıldırıyor hep yatarak emer
Muhammed20 29052021 8 ay 18 günlüğüz. Geceleri saatte bir veya iki saatte bir kalkar 🤦♀️ Gün içindede gelip bana yapışır mızıldanır filan emziririm. 100 kere filan emer 😂Çok huysuz bu aralar.. Daha hiç diş çıkaramadı 🐣
tugbahy6 29052021 2 saatte bir emziriyorum saat yok gerçi istedikçe emziriyorum Siz neden günde 2 kez
29052021 tugbahy6 bebeğim emmek istemiyor hiç, acıkmıştır diye kucağıma aldığımda bile çıldırıyor. En fazla 2-3 defa emer günde üzülüyorum böyle olduğu için ama istemiyor🤷♀️
Deross 29052021 uyuyunca derin uykuya geçmeden emzirin..benim bebeğimde 6 aylık ona kalsa hiç emmez ben önce uyutup hemen emziriyorum bu şekilde günde 5-6 kere emmiş oluyor
29052021 Deross haklısınız benim bebeğim de hiç memeye düşkün değil hatta meme reddi yaşadık 4 aylıkken o zamandan beri toparlayamadık malesef. Gegece de dahil mi bu sayıya?
29052021 Betelgeuse hayır sağım yapmıyorum. Sütüm de azalma var emmediği için.emzirmek için Kucağıma aldığımda çok ağlıyor, 4 aylıkken meme reddi yaşadık o zamandan beri toparlayamadık canı isterse emer deyip üstelemedim artık 🤷♀️
29052021 memonunannesi onu da denedim ama istemiyor, bari ek gıdayı al yok onunda sadece tadına bakıyor. İnanın çeşit çeşit yapıyorum ve sonuç hep çöpe gidiyor çok üzülüyorum
memonunannesi 29052021 inanıyorum çünkü bizde öyleydik. Ama emmeye düşkündü. Ek gıdayı 1 yaşında kabul etti ancak. Onunkini de yemekten ben kilo almıştım artık. Allah kolaylıklar versin size. Tüm bebekler hapır hupur yese de şu annelerin yüzü gülse.