AloneMom 26-27-28 aylık bebeği olanlar.Sizin bebelerde sinirli mi ya.. Cok huysuz kızım herşeye ağlıyor. Çorap giymiyor ayağına. Dediğini yapıyor çok aksi,hele bir karşı çıkayım nasil bir ağlama nasıl bir bağırma. Pusturdu beni resmen,koğuş ağası gibi geziyor evde.Önünde eğiliyoruz hepimiz tamam abla sen bilirsin diye..😅😅😅😂😂
merveyyoruuk AloneMom Yaaaa aynı durumdayız çıldırmak üzereyim o kadar inat ki…. 29 aylık. Herşeye ağlıyor bir de sürekli vuruyor kızıyorum ağlaya ağlaya yine gelip vuruyor 🤦🏻♀️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi AloneMom 29 aydan selam. Bir şey söylüyorum. Hayır. Şunu yap diyorum yok. Oyuncaklarını toplayalım sonra boya yap diyorum mesela bana vavavava diye bağırıyor. 😂 Hic böyle şeyler de kullanmayız nerden gördü hiç bir fikrim yok. 😂 Ama annecim hadi yapalım, gel güzel kızım dersem tatlı dille hemen sakinleşir. Diretmez. 🙈
MrvUras AloneMom 17. Aydan sesleniyorum, çok korkuyorum 😨 ne zaman başladı böyle yapmaya? Neler beklemeliyim?
AloneMom merveyyoruuk bi ara eline geçirdiği oyuncakla 5 yaşındaki ablasına vuruyordu.. Yavrum kaç kere morardı yüzü alnı 😕Allah’tan yapmıyor artık unuttu konuşa konuşa. Bu kızım çok fena ya ben böyle bişey görmedim 🙈
Cennetkoydum 28 aylik oglum herseyi yere atma huyu basladi. Birde istedigi soyledigimiz hersey hemen olsun eline 1 tl aliyo kapiya gidiyo istidigini alacakmisiz. Piyasadan haberi yok yavrumun 😂😂
Bulutbey Oğlumu öpüp başıma koyayım yavrum hiç zorlmıyır beni. Sadece her akşam yemeğinde köfte ya da döner yanına pilav diye tutturuyor o kadar. Yine de bir yolunu bulup çorbaya ikna edebiliyorum bazı akşamlar
Umut2019 29 aylık oğlum her şeye ben yapıcam, önce ben yapıcam, kendim yapıcam, yok yapıcam, hayır yapıcam diyo 🤣 tamam sen yap diyince de başlıyo ağlamaya barabar yapalım diye 😇ne yapacağımı şaşırmışım 😏
iyikianneyim61 AloneMom sinirliyiz tabiki e bide genlerden gelen şey laz damarı var😄sinirlenince herşeyi döküp atar bı ara lar istediği olmadiginda ağlamalar aşırı inatçı bu halleri yoruyor birde yememesi eklenince ben huni takıp geziyorum evde 26 ayligiz 🙄☺️ama aramız iyidir kızımla yaramaz pek değildir uykusu hele çok iyi sadece çekmece dökme atma işi olmasa ah ah
AloneMom iyikianneyim61 çekmece boşaltma hepsinde vardır galiba😂 Bide mesela eline muz veriyorum birkaç ısırıyor sonra hoop yere atıyor parkenin üstünde kayıyor muz 😱🙈