Size kisaca daha net yorum yapabilmeniz icin hikayemi anlaticam
Ben 2 sene profesyonel sac bakimi alaninda pazarlama uzmanligi yaptim. Cok aktif cok yogun bi is hayatim vardi ve kozmetik sektorunde calisiyo olmak falan acayip seviyordum. Sonra istemeyerekte olsa baska bi sirketten mevcut maasimin 2 katina teklif aldim ve isimi degistirdim. Hic memnun kalmadim. Aldigim para bile tatmin etmedi hep kozmetigi ozledim. Sonra hamile kaldim dogurdum derken 2 senede orada calistim ve 1 senedir evdeyim kizim 1 yasina girdi ve calismiyorum. Cok sukur calismasam da degirmen donuyor ama eski lukslerim mevcut zamlardan dolayi yok malesef.
Bir sure yabanci sirketlere basvurdum yani calismayi cok istiyorum evden bilgisayar basindan olacak sekilde hem de dolar euro tabanindan maas alabilmek icin ama geri donus alamadim.
Simdi hayatimin firsati onumde duruyo ama napicagimi bilmiyorum. Isvicre merkezli bi dermokozmetik sirketinden pazarlama uzmanligi teklifi aldim. Ucret son biraktigim maasimin yine 1,5 kati. Pazara yeni girecekleri icin acaip yogun bi calisma temposu bekliyo beni. Kizim cok hareketli ve 7/24 ilgi isteyen bi cocuk olmasa ben direkt kabul etmistim ama su an ikilemdeyim.
Full evden calisicam ama yarim gun bakici tutsam becerebilir miyiz? Hem calisma temposuna hem kizima yetisebilir miyim? Bakici tutmadan evden calismam zaten mumkun degil bence. En azindan birinin kizima yemek yapip yediriyo olmasi oyun oynayip ilgileniyo olmasi lazim. Cok buyuk avantaj cunku biri bunlari yalarken ben surekli yanlarinda olucam ama kizim baskasinin kucagindayken bile bana atlar. Anne diye aglar… durur mu becerebilir miyiz hic bilmiyorum. Elimin bollasmasini gectim kariyerimj tamamen arkamda birakmadan devam edebilmem adina cok cok buyuk bi firsat. Hem de sektorum kozmetik… bu sekilde calisan anneler var mi? Bakici ucretleri ne kadar? Cocuklar durabiliyo mu? Ya da bakicisiz evden calisan anneler var mi? Bana bi yol gosterin nolur 🥲
Esim bu firsati kacirmamam gerektigini soyluyo ama benim kafam cok dolu…