Yesim95 Kızkardeşime ev hediyesi bakıyorum 6-7 ay oldu hâlâ alamadim.ne alsam bilemedim öyle sıradan bişey olsun istemiyorum açıkçası o banaa bu zaman a dek cok destek oldu. iki kızıma dünyanın hediyesini küçük kizima şuana o ve annemle erkek kardesim hediye aldi sadece kiz kardeşim de hastane cikisindan ayri 10-15 takım ve altinda taktı sayamadığım kadar koli koli şeyler yolladı..ayrıca 10 saatlik yoldan görmeye geldi… Ne alabilirim sizce küçük ev aletlerinden eksiği yok bilemedim tv ünitesi eksik ama enistem mobilyacı o yapacakmış firsat bulamamis ona rağmen almak olmaz diye düşünüyorum
Suleasya Yesim95 abimin evine hem Türk kahvesi hem filtre kahve yapan bu karaca nin kahve makinalri varya 1500 lira civarı idi oyle bisey qlmistim . Bir bakabilirsinjz
HonKiPonKiDoNiNo Yesim95 Bulasik makinesi, tost makinesi, kahvalti takimi, bardak takimi, bambu ekmeklik& cay seker kabi vs vs… aklima suan bunlar geldi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yesim95 Bütçenizi yazın ona göre önerelim? Şarjlı dik Süpürge olabilir? Robot süpürge olabilir? Çamaşır kurutma makinesi harika olur. Kahve makinesi.. Döküm Tava tencere seti.. Hamur yoğurma makinesi.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yesim95 Bende mutfak şefi çok ideal olur ev hediyesi. Bana gelseydi çok mutlu olurum. 😂 Örnek; https://ty.gl/p7yh7omcf7
Mmeelliikkeee Yesim95 mutfak şefi bence olabilir.. ama uygun fiyatlılar performans açısından çok önerilmiyor .. şey vardı bi ara ev görmeye gidince perdeye çeyrek takıyorlardı buda bi fikir ..
Sarelinagis Yesim95 Ekmek yapma makinaları oluyor şu sıra en güzel hediye o olabilir bence bana gelse çok sevinirim
Yaprak321 Öncelikle evinde eksik eşyası ne ise onu alın eksik yoksada hamur yoğurma makinası alabalirsnz
esrefiMahlukatAnasi Yesim95 kız kardeş ne kadar güzel bir şey 😍 Allah muhabbetinizi daim eylesin. Bütçeniz varsa thermomix alın 😅 bir mutfak robotu ama her şeyi yapıyor. İnternetten bir bakın. Bugün 2.kez yazıyorum bu makineyi ama işe başlarsam benim d niyetim böyle bir şey almak.
Mericcc Yesim95 madem çok şey yapmış kardeşiniz sizin de durumunuz uygunsa altın yapabilirsiniz. Sen istediğini alırsın gibisine iyi olur bence.
MelinayAsel29 Kucuk ev aletlerinden eksigi yoksa yemek takimi alsaniz kahvalti takimi cay takimi gibi