Herkese merhaba. Kızımın hamileyken aldığım veya hediye gelen, ama mevsimine göre ayı tutmadığı için giydiremediğim kıyafetlerini satıyorum. Ürünlerin çoğu hiç kullanılmamıştır veya en fazla 1 kez giyilmiştir. Hepsinin altına açıklamalarını yazdım. Kargo ile de gönderebilirim elden de alabilirsiniz. Toplu alımda pazarlık konuşuruz.
9-12 aylık. Sadece bir kez evde ay konsepti çekmek için giydirdim. Sanırım hiç yıkanmadı. (Little honey bunnies sitesinden aldım) (50 TL)

9-12 aylık. Hamileyken aldım çabuk küçük geldi. Doğumdan önce bir kez yıkandı. Hiç giyilmedi. ( ebebekten aldım) (30 TL)

Bir kez giydi. 6-9 aylık. (Ebebekten aldım) (30TL)

Etiketi hala üzerinde 160 TL yazıyor. Çok şık ama çabuk küçük geldi. Hiç yıkanmadı. 1 kez fotoğraf çekiminde giydirdim. İçinde beyaz askılı badisi var. 9-12 aylık. (70 TL)

Hediye geldi. 6-9 aylık. Kıza da olur erkeğe de. Üzerinde hala etiketi var 80 TL yazıyor. (40 TL)

Hediye geldi. Etiketi üstünde hiç giyilmedi. 18-24 aylık. (40 TL)

9-12 aylık. Lcw dan almıştım. Sadece 1 kez fotoğraf çekiminde giydi. (40 TL)

3-6 aylık panço. Sadece 1 kez markete giderken giydi. (30 TL)

hediye geldi. 3-6 aylık pijama takımı. Hiç giyilmedi. (35 TL)

1 kez giydi. Mor gömlek. 6-9 aylık. Ebebekten almıştım. (20 TL)

hediye geldi. etiketi üstünde. Hiç giyilmedi. 9-12 aylık Lcw sarı gömlek. (25 TL)

hediye geldi etiketi üstünde. 9-12 aylık çok tatlı şortlu takım. Lcw ürünüdür. (40 TL)

Hediye geldi etiketi üstünde. Civil ürünüdür. 9-12 aylık şortlu takım. (25 TL)

etiketi üstünse hiç giyilmedi. 9-12 aylık. Ebebek ürünüdür. (40 TL)

ayakkabı bandana takımı. Hiç kullanılmadı. Ayakkabı birkaç aylık bebeğe ancak olur. (20 TL)

sadece bir kez giydi. (20 TL)

amugurimi emzik zinciri. Hediye geldi isimlisi olduğu için bunu hiç kullanmadık. (40 TL)

yelek hediye geldi hiç kullanılmadı. (50 TL)

Yelek hediye geldi hiç kullanılmadı. (40 TL)

hiç kullanılmadı. Takım patiği de var onu da göndereceğim. (50 TL)

hediye geldi hiç kullanmadı. (35 TL)

hiç kullanılmadı. (35 TL)

hiç kullanılmadı. (35 TL)

hiç kullanılmadı. (45 TL)

hiç kullanılmadı. (30 TL)