Slm1122 Sürekli ağlama halinde mi olur diş çıkarken altlarda böyle olmamıştı dişmi onuda bilemiyorum ki ama hiç memnun değil hep ağlama halinde kucağa alınca susuyo hasta mı acaba dişmi çıkaracak nasıl anlicam ki
Deletedmom_21 Slm1122 bizimki de oyle bugun doktor kontrolümüz vardi sordum oda bana dis sancisi gayet normal durum dedi uyumuyorda birde
Esra26 Slm1122 Kızım diş çıkarırken yaşadığımız ağlama değil de ileri derecede mızırdanma olarak tarif edeceğim bu durumu😅sürekli dudaklarını birleştirir mmm gibi sesler çıkarıyordu, düne kadar böyleydi aslında. Bugün maşallah iyi gibi 🧿
madamkahve Slm1122 6 aylık oğlum. 4 diş çıkardı. Uyku düzeni bozuldu. Hep bir ağlama halinde. Allah kolaylık versin 🙏
Slm1122 Deletedmom_21 kaç aylık canım daha önce diş çıkardımı hiç bizimkide öyle ya inanırmısın beş dakka susmuyor anca kucağımda gezerse hiçbişeyle oyalanmıyor ııı diye ağlıyor mızırdanıyor
Slm1122 Deletedmom_21 anladım canım bizim alttan çıktı 5 buçuk aylıkken ama başka çıkmadı üstlermi çıkcak diye düşünüyorum ya hasta değildir bi yeri ağrımıyodur İnşALLAH çok zorlanıyorum
Slm1122 Esra26 benimki de sürekli mızmızlanıyor ıııı diye söyleniyor sonra ağlıyor dişten mi bi yeri mi ağrıyor çözemiyorum 😞