Melegim1tane Kızlar bebeğim 1 yaşında vicco ayakkabı almak istiyorum hani şu ilk adım olan yaz geliyor malum sıkıntı olurmu yaz icin kalın mı olur acaba yaz icin
Woody Melegim1tane ilk adım sandaletler var. Yaz icin daha iyi olur. Ancak yurumeyr başlayınca deneyip alın. Kizima hiçbir vicco olmamıştı mesela
Busraata Melegim1tane vicco cırt cırtlı olduğu için sürekli çıkarıp atti belki 20gun anca giydi çok kalın bir ayakkabi değil ama sandalette alabilirsin ayağı alışması icin ikisini de deneyebilirsin babet çorap ya da yazlık çorapla giydirmistim ben
Umay_ Melegim1tane Merhaba vicconun en çok tercih edilen su modeline bakmanızı öneririm. Aşağıya linki bırakıyorum. Ben de bunu tercih etmiştim. Benimki de yaz bebeği. İlkbaharda yürümeye başladı. İlkbaharda da yaz sıcaklarında da giyilebilecek bir model çünkü hava aliyor. On kısmında minik delikler var. Kızım çok rahat etmişti. Aynı modelin sandalet versiyonunu da üretmişler bu sene ama ben yine de bunu tercih ederdim çünkü sandalet her zaman giyilmeyebiliyor😊 https://www.vicco.com.tr/vicco-anka-basic-unisex-ilk-adim-gri-gunluk-ayakkabi
Aylaayvaz Biz kullandık, kalın değil gayet güzel ve rahat etti sanırım yumuşak olmasından dolayı hiç sendelemedi bile biz çok memnun kaldık küçüldüğü için yıkadım kaldırdım ama eksi yönü yıkadığım için sarı olduğundan rengi soldu ona çok üzüldüm 🙁
nurelem Melegim1tane evin içinde giydiriyoruz canım yazın giyilmez bana göre tabi benimki kadife tarzı vicco