Merhaba arkadaşlar buraya daha önce uykusuz geceler ile ilgili post açmıştım şimdide o günlerin geri de kaldığını anlatmak için post açıyorum. Hangi şekilde yaptığımdan ziyade hayatımdaki değişiklikleri anlatacağım size ki cesareti olmayan varsa bir an önce yapsın. Bebeğim gaz problemi yüzünden 14. Gününde uyumaktan vazgeçmişti 6. Ayına girdiğimde artık bu çekilmez bir hal almaya başladı. Bende eğitim vermeye karar verdim ve destek aldım. Bebeğim kilo alımı yavaştı doktor uykusuzluğa bağlıyordu. Sürekli huysuz ağlayan kucakta dolaşan bir bebekti. Gece oturarak uyuyordum destekli uyuduğundan. Şu an yatağına yatırıp sabah almıyorum onunda ağrısı sızısı oluyor tabi ancak eskiye göre çok yol kat ettik. Kesinlikle tavsiyem eğer olmuyorsa kendinize ve bebeğinize eziyet etmemeniz. Eskiden huysuzluktan uykusuzluktan uyuyamadığından daha çok ağlıyordu. Eğitimde ağladı evet ancak 1-2 gün sonra bitti. Sıcak kahve içmek eşimle muhabbet etmek paha biçilemez bence geç kalmayın. Eğer ücretli bir destek alamıyorsanız kesinlikle kendiniz uyku eğitimi verin. Bir de eğitimde şunu anladım bence her bebek aynı metot ile eğitilmiyor. Denediyseniz belki o denediğiniz yöntem bebeğinize uygun değildir