Mlkmhrrm nesekaan 16 ay 13 günlük bebeğim saat 13.30 gibi uyuyor 2 saat uyuyor yaşından önce başladı tek uykuya
Dilara61 nesekaan bugun saat 10 kalkti simdi uyuyo yani 2,5 3 gibi uyutuyor eger erken kalkti zman Eger 8 kalkti zman 1,5 gibi uyuyo
RainOverMe Sesten gurültüden uyuyamıyor ses olmasa 1,5-2 saat uyur kızım 14-15 aylıktan berı tek uyku yapıyor su an 18 aylık ust alt bır olmus bınayı yıkıyorlar az once uyuttum 20 dk uyuyabıldı
RainOverMe nesekaan teşekkür ederm ya nefret ettim artık cocugum zaten fazla hareketli. Halim kalmıyor artık. Anlayışsız insanlardan gına geldi gunduzu gectım gece ses yapmadılar mı seviniyorum. Covid var sözde en az 20 kısı var bır evde ne dıyeyım bunlar yuzunden bitmiyor hastalık. Cok doluyum k bakmayın. Saglıkla buyusun bebısınız🤗🌺🙏🏻
ikiKudurukAnnesi 10 da uyanıp 2 gibi uyur 2 saat genelde gece uykusu 11 gibi gece geç uyuyır nedenini çözemedim
nesekaan ikiKudurukAnnesi gec uyandıgı ıcın 15:00 den sonrasına da kalıyor uyku ve gece gec yatıyor olabılır oglum sabah 8:30 da uyanıyor 12:30 da uyuyur 14:30 uyanınca gece uykusuna 20:30 en gec 21:00 de gecıyor cok nadir 21:00 de
ikiKudurukAnnesi nesekaan evet olabilir yazın zaten daha erken kalkıp erken uyuyor bakalım bu yaz da öyle olur mu 😂