Nurcetintas Bebeğim 6.5 aylık kim west metodu uyku eğitimi sayesinde rutinler ile desteksiz uykuya geçiyor fakat eğitimin başından beri gündüz uykulari 35, 40dk uzamıyor. Sizler gündüz uykularini nasıl uzatiyorsunuz?
Kelebeklerdeniz23 Nurcetintas 4.aydan beri gündüz uykularımız 40 dk tam delirmelik. Ne yaptıysam uzatamadım benimkiler de 6 aylık
Esra26 Nurcetintas Ben de aynı dertten muzdaribim, 1 ay önce uyku eğitimi aldık, desteksiz uyuyor ama gündüzleri maximum 45 dk 🤦🏼♀️
Bebek-annesi Nurcetintas seride kamurkaş videosu izleyin 35 ve 45. Dk döngülerinde bebeğizi dürtme metodu ile uyandırıp tekrar uykuya döndürün.
0267 Kelebeklerdeniz23 ya benimki sekizde uyanıyor sabtan gece uykuduna kadar 3 kere uyuyor her birinden fazla 15 dk ne yaptıysam olmadı
Esra26 Umutunannesi_65 öncr salla dur yöntemiyle sallanmayı azalttım, sonra beşiğine geçtik, sesimle ve temasla destek verdim, yumuşak geçişlerle alıştık bir ay sürdü
Birkedibirbebekkkk Nurcetintas karanlik odada uyutuyorum cok faydasi var. Ayrics her uykuda 35. Dakikada uyaniyorsa 30. Dakikada ya minik dürtüyordum yada 5 dakika ninni aciyordum. Bu sayede yeni uyku döngüsüne girmis oluyordu bi 40-45 dakika daha uyuyordu. Ama hemen olmuyor. 2-3 haftanin sonunda basarili sonuc almistim isterseniz deneyin.
Umutunannesi_65 Esra26 sallamayi bıraktığın zmn ağlıyormuydu çok biraz bilgi verebilir misin ya benim oğlum da sürekli sallanmak istiyor
Esra26 Nurcetintas Ben akışına bıraktım, kısa uyuyunca da mutlu öyle istiyorsa öyle olsun, uzayacağı zaman uzatır 😅
Nurcetintas Esra26 6-7aylik bebekler günde 3 saat gündüz uykusu yapmasi gerekirmiş literatür öyle diyor ya😺 benim oğlan 2 saat bile uyumuyor 😔
Esra26 Umutunannesi_65 1 dk sallıyordum, 30 sn duruyordum. Bu rakamlar sembolik aslında bazen 10 sn de durduğum oluyordu ağladığı zamanlar. Durduğum zamanlarda pış pış pat pat yapıyordum, sonra tekrar sallamaya geçiyordum
Nurcetintas PurpleTail 35-40dk dan 3 uyku yapiyor. Aksam da 8ne dogru uyumus oluyor. Aslında uyumak istiyor ama desteksiz uyumasina rağmen devami gelmiyor
PurpleTail Nurcetintas uykuları birbirine bağlıyor olması lazım aslında. Henen yanına gidşyır musunuz? Belki dikkati dağılıyor dönemiyordur uykuya.
Birkedibirbebekkkk Sahinnnn yok uyandirmak degil hafifce bacagiba poposuna dokunun bebeginiz uyanmicak cok fazla dürtmeyin. Amac uyandirmak degil de yeni uyku döngüsüne baslatmak. Bu arada arada uyanabilir. Uyanirsa 15 dakika tekrar uyutmak icin ugrasin odadan cikarmadan ama uyumazsa cikarin. Ben uyku egitimi aldim bu sekilde yaptik dedigim gibi 2 haftanin sonunda gunduz uykularo duzene girdi.
Nurcetintas PurpleTail hemen yanına gitmiyorum. Uzamasi için bekliyorum şiddetli ağladiğinda kucağıma alıp tekrar bırakıyorum. Sakinleşmiyor o zaman da artık günaydın deyip yataktan alıyorum