Rruukkiiyee Bebekleriniz ne zaman isaret ederek birseyler istemeye basladi biz 11 ay 13 gunluguz merak ediyorm 12 ay ve 14 ay arasi deniyor
minderbob Rruukkiiyee o tablolar geneldir illa gelişim o aylar içinde olacak diye bişey yok öncesi ya da sonrası olabilir. Bebekten bebeğe fark eder zaten sizin bebeğiniz de o ayları tutturuyo 11 ay 13 gün demek 12. Ayın içinde demektir
Aminebilgi Rruukkiiyee bebeğim 11. Ayın içindeydi. Babamlardaydik kahvaltı yapıyorduk. Babamın kucagindaydi babam kahvaltısını yediriyordu. Bir anda erkek kardeşimin elindeki yumurtayı işaret etti onu yemek istedi küçük cimcime 😁 işaret ile konuşmamız böyle başladı
Sevda6767 Rruukkiiyee ikizlerim 12 buçuk aylık.yapmalarını istemediğim bir şey yaptıkları zaman isaret parmağım ile hayır yasak diyorum onlar da taklit ediyorlar. Ama bir şey istedikleri zaman hâlâ işaret etmiyorlar. Elbet bir ara öğrenirler:)
Rruukkiiyee YavuzCagan birsey isterken ihh ihh diyor kucagima cikiyor ama parmak kullanmiyor patlatma oyuncagi varya parmakla oynann onu guzel oynuyor bebeklerinin basilacak yerilerine basiyor ama birsey isterken ihh ihh diyor anlamiyrm.ne istedgni gosterme yok
Rruukkiiyee Aminebilgi darisi bana insallh heycnla bkliyrm ne zmn araba surup oynuyck dedim 1 haftadir yapiyrz bklm isaret ne zmm