Adakaybike Merhabalar hanımlaaar 🤗 Hem konuşalım hem bilgilerimizi paylaşalım.. Bebeğim 4 ayını doldurmak üzere kendi kendine uyuması için bir uyku düzeni oluşturmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Sizler neler yaptınız?
Ayse252125 Adakaybike merhabaaa 😁 öncelikle uyku saatlerini düzenli yapın yani sabah gece öğlen uykularının saati belli olsun çocuklar düzeni seviyor zaten ondan sonra desteksiz uykuya geçebilirsiniz bence ☺️
Asabi Adakaybike gece uykusu nasıl ? Benim de kızlarım var 4 ay 5 günlük . gece beslemek için kaldırıyor musunuz?
Adakaybike Ayse252125 tam anlamıyla saatleri belli aslında ama bazen uykuya dalamıyor çok uykusu gelince bazı zamanlar kendi kendine de uyuyabiliyor 🤗 gerçi ona da hak veriyorum dünyaya anca alışıyor biraz zamanla herşeyi halledicez umarım
Adakaybike Ayse252125 Aslında düzenliydi şu 1 haftadır şaştı saatleri geldiğinde emziriyorum yatırıyorum olmuyor en uzun uyuduğu süre 1 saat diyebilirim o bile olmuyor bazen
Duygu-66-Tumer Asabi benim kızım 4ay 1 günlük. Gece 3 kez kalkıyor. Şahsen ben uyanmadığı sürece kaldırmazdım.
Adakaybike Asabi gece uykusu konusunda pek sorunumuz yok çok şükür ama hayır ben kaldırmıyorum kendisi acıktığı zaman uyanıyor uykusunu bölmüyorum