YavuzAnnesi Hanımlar, e bebekteki ürünlerde beden olarak 3 ay 6 ay 9 ay falan yazıyor ya; mesela 6 ay yazan ürün 3-6 ay ölçüsünde mi?
Annis-ogul YavuzAnnesi hayır kesinlikle değil bn her zaman en az bi yas buyuk alıyorum kalıpları cok kucuk
Medusafer YavuzAnnesi benim 2 kizim da tam beden giyiyor yani q9 aylık kizim 18 24 ay giyiyor 6 aylık kizim hala 3 6 giyiyor artık 6 9 aylara geçeceğim
YavuzAnnesi Annis-ogul şu an 1 aylık bebeğim var. Yaza 5-6 aylık olacak. 9 ay bedeninde mi ürün almalıyım? İlk bebeğim ve biraz erken ve minik doğduk cahilliğimi mazur görün
EcreElvan YavuzAnnesi kesinlikle 9 ay alın benim kızım yaza 6 ay oluyor mantığıyla 6 ay almıştım geçen giydirdim tam oldu yaza giyemez yani şu an bile küçük sayılır
Cansucan20 YavuzAnnesi merhaba ürünlerin kalıplarım değişiyor. Ama her zaman büyük almak en iyisi. Bende ilk doğum yaptığımda hesaplayıp aldım hepsi küçük gelmişti 😊 o yüzden siz büyük alın biraz. 5 aylık olacaksa yaza 6-9 alabilirsiniz. Benim bebeğim şu an 9 aylık mesela 9-12 alıyorum. Ama yaz için 12-15-18 alıyorum
Kocakgiller YavuzAnnesi aslında o net değil çünkü kalıp kalıp degişiyor kızım 16 aylık ve bazı 9,12 ay kiyafetleri hala oluyor bazende 1,5 yaş aliyorum oyuzden göz kararı karar vermelisiniz
Buse_efe YavuzAnnesi e bebek ölçüsü kesinlikle uymuyor 3 aylık bebeğime 6 aylık giydiriyorsum mesela bebek 1 aysa 3 aylık3 aysa 6 aylık 6 aysa 9 aylık almanızı tavsiye ederim
YavuzAnnesi sarmaliklahana Glsn7581 Pol34 NurY Buse_efe Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🌺
NurY YavuzAnnesi her zaman iki beden büyük alıyorum çünkü bir kaç yıkamadan sonra küçülüyor bide dar düdük giydirmeyi sevmem çocuk rahat etsin
sarmaliklahana YavuzAnnesi Bende bğyüknalıyorum bebek kıyafet kalıpları çok küçük Türkiye de 🥴 Yurtdısına mesela 6-9 ay aldım bebeğim iri bir bebek olmasına ragmen resmen 2yas gibi kıyafet geldi kalıplar büyük. Ama türkiyeden aldıklarımı hep büyük alıyorum 2-3 ay giyiyor yoksa her ay kıyafet almak zorunda kalırım 🙄😔
RainOverMe Kalıpları küçük. Bir de külotlu çorap alırsanız 2 yaş yazıyorsa 12-24 ay ya da 18-24 ay yolluyorlar haberınız olsun. Cogu kısı bundan sıkayetcıydı ben o yuzden buyuk beden alıyrm