Elifimmm21 7 aylık kızım özellikle uykusu gelince kollarını ve kafasını titretiyor int te baktıgımda kötü şeyler okudum epilepsi gibi… Allah korusun😥 bu durumu yaşayan var mı aranızda? Çok üzülüyorum.
Pyn-pyn1 Elifimmm21 benimki de beş buçuk aylık sinirlenince sıkılınca kollarını sıkıp kendini titretiyor. Başta ben de korktum ama epilepsi olması İçin gözlerinin kayması lazım diye okudum. Benimkine iki parmak şıklatıp dikkatini çekince titremeyi bırakıp gülüyor. Sizde o anlarda dikkatini dağıtın bence.
ikicocukcokcocuk Elifimmm21 benim kızım da 8 ay 8 günlük bazen insanın içi üşür de titrer ya öyle birkaç saniye titriyor bitiyor uykudan aniden uyanınca titriyor korkmuş gibi gözlerde kayma fln yok ama
kutubebegimmmm Elifimmm21 videoya çekmeye çalışın doktora gösterin bence bazen kızım sinirlendiğinde kendini titretiyor sıkıyor onun gibi bir şey mi bilemedim
Ayln1613 Elifimmm21 benim kızım da 6 aylık bir şeye heyecanlanırsa veya sinirlenirse kendini titretiyor sıkıyor doktora sorduk normal dedi
Elifimmm21 Pyn-pyn1 gözlerde kayma çok şükür hiç gözlemlemedim uykuya geçişlerde yada çok fazla uykusu geldiğinde yapıyor benim dikkatimi 2 aydır çekiyordu artık babasıda görmeye başladı nörololojiye götürelim diyor.😔
Cansucan20 Elifimmm21 merhaba siz dokunduğunuzda titremesi geçiyor mu devam ediyor mu onu kontrol edin. Bir de nöroloğa götüreceksiniz muhakkak video çekin. Geçmiş olsun
Elifimmm21 Cansucan20 dokunduğumda geçiyor mu bunu bende denemek istedim ama o kadar ani ve kısa oluyor ki dokunmama kalmadan sonlanıyor 2-3 saniye kadar sürüyor. Elimde bir video var suan 1 hafta daha gözlemleyip götüreceğiz artık sanırım.. çook kafama takmaya başladım😥
Cansucan20 Elifimmm21 siz götürün çocuk nöroloğuna onlar eeg çeker. Bir sorun olup olmadığı anlaşılır. Videoları da gösterirsiniz. Çok geçmiş olsun
ikicocukcokcocuk Elifimmm21 aynen ben farklı bişi düşünmedim bi hastalık olsa daha farklı olur bence basit olmazz bu kadar