Tbaltn Merhaba hanımlar, anne kart aldım ama yanımda kart olmadığı zaman uygulama üzerinden QR kod ile ödeme oluyor mu ? Hiç deneyen oldu mu ?
Tbaltn Balim61 ücretsiz metro, otobus,vapura binebılıyorsunuz. 0-4 yaş anneleri ücretsiz kullanabiliyor. İnternet üzerinden veya anne kart veren yerler var oralardan temin edebilirsiniz.
Tbaltn Ulkuverasmom anne kart olsa bile farketmiyor değil mi ? Çok teşekkür ediyorum. Çocukla kart çıkart falan zor olabilir o yüzden sormak ıstedim.
Tbaltn gozde_88 ben bılgısayardan yaptım telefon üzerinden yapmayın olmuyor cunku cok denedim. Anne kart başvuru diye yazın google’a karşınıza cıkıcak zaten basvur diye oradan başvuracaksınız. Toplam 50 tl gibi bır ücreti var kargoyla adresinize geliyor. Ama bıde istanbulkart veren yerler var beyaz masa gibi yerler evınıze yakınsa direk ordan da alabılırsınız 10 dk sonra verıyorlarmıs diye bılıyorum.
Miniminnoss Anne kart QR kodla okutulmuyor bizzat kulaniyorum o karti ödomek icin kullanilmiyor dijital kart tanimliyor sana onu kullanabiliyosun QR kodla canim
Tbaltn Miniminnoss anladım yani illa ki kart kullanmam gerekiyor tüh üzüldüm ya bende sevınmıstım Qr kod ile okuturum diye neyse yapacak bısey yok mecburen kart okutacağım😥