Esralitugram 3 ay 18 günlük oğlum 2 gündür sol göğsümü emmiyor sağ göğüsümü emiyor. Bu kez solu emmedikçe sütüm az geliyor ne yapacağımı şaşdım her türlü pozisyonunda emzirmeyi deniyorum ama almıyor😭😭😭😭
Nur_akpnr Esralitugram benim bebeğimde öyle yaptı ve sonuç mama içiyor şimdi çok zor bi durum inşallah sütun azalmaz benim sütüm yetmiyormuş o yüzden bu durumu yaşamışız
Nur_akpnr Esralitugram ben neler yapmadım ki almayinca almadı memeyi verince ağlama kirizine giriyor du
Glsn7581 Esralitugram benim de bir ara öyle yaptı ben de yatar pozisyonda denedim göğsümu sıcak tuttum.istedigi memeyi emerken Ayni pozisyonda bozmadan diğer memeye verdm
ardenbebekk Esralitugram yanına yatın emzirin uykuluyken emzirin bide basını alcak tutun kolunuzda bizim de öyleydi düzeldi
Esralitugram Nur_akpnr demek alamayınca almıyor hayırlısı olsun bizler çabalayalım da anne olarak üzülüyorum işte 😔
Esralitugram Sağ göğüsümde sütüm çok o çok olunca onu içmek istiyor sağ göğüsümde azaldı ki süt az,gelince ağlama krizine giriyor
Glsn7581 Esralitugram tuttu şükür şimdi atak haftası olduğu için ara reddediyor iki memyi de fön makinesi sesi mi seviyor sen makinesi açıyoruz gazına alıyorum zorlamıyorum ama sık sık deniyorum aliyo tabi yıprandım mi hem de cook
Nur_akpnr Esralitugram doymazsa ağlar zaten benimdi doğmuyordu ağlama kirizine giriyordu mamayı verince karnı doyunca nasıl uyuyor yavrum açken uyumuyorduda