Gizemlim 1 aylik bebegim var kaka sayısı kac olmalı bilgisi olan var mı sıvı kaka olmasa bile cok sayıda yapsa ishal sayılır mı
Annenazz Gizemlim benimki mama meme karısık gidiyoruz. Günde dört kez yapardı ortalama dün hiç yapmadı
sehrengiz_8 Gizemlim anne sütü ile beslenen bir çocuk 10 günde bir yapsa da sorun yok dedi doktorum benim oğlum 23 günlük dört beş günde bir yapıyor. Kabız gibi zorlanarak yapmadığı sürece biz normal karşılarız dedi
Kerembaby01 Faddoli23 merhaba bebeğim daha 5 günlük bugün mama takviyesi başladık doktor tavsiyesi üzerine sarılık var bebekte Ama bebeğim dün akşam ezanında kaka yaptı sen son mama yesine rağmen normal mi
Faddoli23 Kerembaby01 mama yiyorsa 1 haftaya kadar normal anne sütü alıyor ise 10 güne kadar 3 gün daha bekle gene yapmazsa bibrronuna 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı damlat 👍
sehrengiz_8 Kerembaby01 anne sütü ile beslendiği zamanlar geç kaka yapabilir benim oğlumda 4-5 günde bir yapıyor anne sütü ile beslenen bebek 10 güne kadar kaka yapmaması normal karşılanıyor.
ebevren Kızım iki aylık mama ile besleniyor 3.hafta tamamen mamaya geçtik ondan beri iki güne bir benim yardımımla kaka yapıyor ve günde dört çay kaşığı zeytinyağı veriyorum doktor tavsiyesi
Kerembaby01 ebevren daha 5 günlük ben ne yapıcam bilmiyorum sürekli ağlama hali sesi kısılacak kadar aglıyo sancıdan galiba 😭😭
Hilalderin ebevren cnm kakayi nasik yaptiriyorsun benjm bebehim 42 gunluk her gece kaka yaolpamadigi icin kivraniyor sabah yapiyor artik ama ben gece yapsin rahatlasim istiyorm