Woman35 Kızlar 4 aylık bebeğime diş kayıcı almak istiyorum ne önerirsiniz siz ne kullandınız ? Silikon diş kaşıyıcılar ve ahşap diş kaşıyıcılar nasıl sizce ? Tecrübelerinize ihtiyacım var
secoz Woman35 kullanmıyorlar boşuna alma 😂 kimden duysam pırasa veriyor bebeğe onu daha çık kullanıyorlar 😂 benim ki de 3ay 4günlük aldım öğürüyor
Mlkhrn Woman35 biz nuk diş fırçalamaya alıştırma setinden almıştık. İki parça. Sert silikon. Çok huysuLandığında biz kaşıyorduk ağzını açıp duruyordu öyle, baya rahatlatıyordu. Kendisi de ağzına rahatça sokuyor. Diş fırçası formunda. Memnun kaldık
theAna Woman35 bi tane aldım attı hep ben de diş kaşıyıcı yeri olan oyuncaklardan aldım hep. Bir de 4,5 aylıkken ek gıdaya geçtik meyve süzgeci veriyordum o da iyi geldi 😅 lcw da diş önlükleri oluyor onlar da güzel
cemre_-34 Woman35 dış kasiyici icin krem duymuştum onu kulanabilirsiniz doktorunuza bir sorun isterseniz çok kulanan memnun diyebilirim
Hsniye7 theAna 4.30 aylıkken ek gıda oluyor mu canm.ben genelde hep 6 aylıktan sonra duyduğum için.ve ek gıda olark ne veriosun.bnm kizimda 3 aylık bnde hemen başlamak istiyorum🙂 sdce anne sütü veriorm suan
theAna Hsniye7 bazı doktorlar 4.ayda başlatıyor ama tabi bebeğin durumuna göre oluyor bu durum. 6.ayı beklemeniz daha iyi hem şuan çok erken sizin için. oğlum da anne sütü alıyordu doktor başlayalım dedi ben 10 15 gün yoğurt denedim sadece erken oldu diye. 5.ayda geçtim tadımlara. Benim yorumum sizi yanıltmasın lütfen doktorunuza sorup bilgi alın bebeğinizin durumuna göre yönlendirir. 🙏🏻