Bsrdgnmt Merhaba anneler acil yardım .. 8 günlük bebeğim gündüz çok uyurken geceleri asla uyumuyor , sürekli emmek istiyor , tok olduğu halde. Bu dönemlerde uyuması için neler yaptınız ? Zamanla düzelecek bir durum mudur ?
minikoannesi Bsrdgnmt Merhaba her hangi bir şey yapmamıştım aslında çünkü henüz daha çok küçük ve gece gündüz ayrımı yok önerebileceğim şeyler gündüz evi daha aydınlık tutmaya çalışın gece daha karanlık olsun ama bu hayatınızın rutini olsun ki ona gece gündüz ayrımı yapmasında yardımcı olun birde 10 gibi bi banyo yaptırın sonrasında güzel bir masaj belki hem daha uzun hemde daha kaliteli bi uyku uyur
secoz Bsrdgnmt emmek istiyorsa gazı vardır canım gece olduğunu anlamadı için geceleri yanında ışık açma ben saat 10 olunc ışıkları kapatırdım sabahta en aydınlık odada tutardım 😁 şimdi 3ay 4günlük çok şükür uykusu düzene girdi gece gündüzü ayırt ediyor günü İçinde işim varsa uzun uyumasını istersem fon perdem bordo onı çekiyorum oda karanlık oluyor kızım karanlık oldu diye uyuyor
Familyboy Bsrdgnmt gündüz çok uyuduğu için gece uyumamasi çok normal uykuyu alıyor gündüzden henüz gece gündüz ayrımı olmadığı için böyle yapıyor yattığı odayı geceleri hep karanlık tütün gündüzde aydınlık olsun ki zamanla o ayrımı öğrenir daha 8 günlük düzelir büyüdükçe merak etme
Ndrg-12 Bsrdgnmt 22 günlük olduk hala sürekli emiyor. Emme olayı maalesef bir süre daha böyle devam eder. Tok olsa da seni hissetmek ister. Uyku ayrımı yapana kadar biraz sabırlı olmak lazım 😵💫
Bsrdgnmt minikoannesi henüz göbek bağı düşmedi bu nedenle yıkamadım. Dediğiniz gibi gündüz aydınlık oluyor fakat gündüz salonda yanımda . Akşam yatak odasına geçiyoruz. Acaba bunu mu yadırgıyor ? Anlayabilir mi 8 günlük bebe 😂
Bsrdgnmt secoz gazınıda çıkıyoruz altı temşz . Odası karanlık herşey doğru gibi geliyor.acaba kiraz çekirdeği kemerlerinden falan mı denesek ? Yani memede uyumaya çalışıyor sadece 😏 bir yol bulamazsak yıpratıcı olacak benim adıma
secoz Bsrdgnmt anlar tabi benim kızım yoğum bakımda kaldı doğunca 10gün orda ebeler uyku vakitlerinde ışıkları kaptıp içeriyi loş ortam yapıyordu ☺️ Bana sa onlar demişti
gul_celikbas Bsrdgnmt kuzum geccek 40 ini bekle benimkide oyleydi hatta psikolojim bozulmustu surekli bu dongu mh olcak kendimi inek gibi hissediyorum diyodum kahvaltıya vakit bulamiyidum surekli bende uykusuzdum ana mucize gibi degisiyor 50 günlük biz suan
gul_celikbas Eylulllllll yavas yavas donuyor 30undan 40 a kadsr sonra bi bakmissin baya degismis oluyo sende anlamicaksin🤣