Birmelekanneesi İki gündür bize yine uyku yok düzen bozuldu çok yorgun ve uykusuzum bide hastaydım kaç gündür düzelemedik bir türlü uyumayan anneler napıyosunuz şuan bebişleer neden uyumuyor ?
theAna Birmelekanneesi bebeğim hasta gün içinde işleri yapamadım geceye kaldı 🤦🏻♀️ oğlum uyuyorken hallediyorum. siz neden uyumadınız
Bitikmomi Birmelekanneesi oğlum uyudu kızım sağolsun mızır mızır uyumadı bir türlü bekliyorum bakalım gözlerim yaşlı 😒
Seymaalissa Birmelekanneesi m1 aylık kızım var uyumuyor bir türlü etrafı izliyor … uyumasını bekliyorum ki uyuyayım
Birmelekanneesi theAna kolay gelsin canım iş hiiçç bitmiyo🤷🏻♀️ Çok önemli bi iş değilse bence yatın dinlenin olduğu kadar olsun. Bende 9 aylık oğlum huysuz uyumuyo sürekli beşikte dönüyo şimdi de ayağımda sallıyorum 😥
theAna Birmelekanneesi evet haklısınız. bulaşık bırakmayı sevmiyorum onları yıkadım yatıcam şimdi. oğlunuz da uyur inşallah diş döneminde falan mı acaba
Birmelekanneesi theAna sanırım yine diş ne dişten ne de geçmek bilmeyen öksürükten kurtulamadık bi türlü. Diş. Bunaltmasa öksürük, öksürk bunaltmasa diş🤷🏻♀️ Düzelicez inşallah be 😣
theAna Birmelekanneesi geçmiş olsun, Allah şifa versin bebeklerimize. oğlum da iki aydır azıları çıkarmaya çalışıyor daha yeni çıktı 4 tane birden 15 aylık 😪
theAna Seymaalissa yorumunuz okuyunca oğlumun 1 aylıkken halleri geldi aklıma aynı dediğiniz gibi izliyordu 😅 gece gündüz ayrımına alıştırmak gerekiyor
Birmelekanneesi theAna teşekkürler sizede geçmiş olsunn. Amiin 🤲🏻 6,5 aylıkken bir başladı 3 tane birden 4 tane birden çıkararak şuan 9 aylık 7 dişi var ama iki gündür aşırı bir salya huysuzluk ve parmak hep ağızda 🤷🏻♀️ Bakalım şimdi kaç tane geliyo😪
Birmelekanneesi theAna benim oğlum oldu olası sevmedi sanırım uykuyu yeni doğanken de gazdan asla uyumadı kırklı bebek emer uyur ama benimki hiç öyle değildi 🤨 geceleri uyurdu sabahın beşinde de kalkardı🥴 ne günler geçirdik 🤷🏻♀️
-ArelinAnnesi- Birmelekanneesi Biz de uyumadık malesef 🙄 gaz sancısı var çıkarıyor bitmiyor ağlıyor susmuyor 5 gündür de kakasını yapmıyor eşim eczaneye gitti bakalım kabızlık için birşey alacak🤦🏼♀️
Birmelekanneesi -ArelinAnnesi- geçmiş olsun canım tez zamanda geçer o sancı inşallah çok kötü oluyo. Ağlıyo emiyo gaz oluyo gazı oldukça ağlıyo emiyo gazlanıyo ağlıyo derken sonu gelmek bilmeyen bir döngü… Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻
Birmelekanneesi Bugram06 rabbim şifa versin inşallah bizimde öyle 9 aylık bir geçiyo bir geliyo oda çok yordu bizi 😩
theAna Birmelekanneesi bizimki ilk bir ay çok ağladı gece falan durmuyordu saç kurutma açıyorduk bir ay sonra düzene soktum uykularını çok şükür hep düzenli uyur darısı size inşallah