ReyhaanKaran Kızlar bebeğim 3 aylik 10 gündür ishal hastaneye gittik kan ve kaka tahlili temiz çıktı. Zinco ve maflor verdi doktor kullanıyorum 5 gün oldu kullanmaya baslayali ama geçmiyor. Ne yapsam bilmiyorum hem sıvı kaybediyor hem kilo alımı durdu
Birdunyabircennetannesi ReyhaanKaran Rotavirus olabilir tekrar bir kan tahlili verin derim Allah korusun inşallah değildir ama yaşadık biz 🥺 Günde kaç kez kakali bez alıyorsun ? İştahı nasıl ve kusma var mı? Bide her yediğini mi çıkarıyor
Deletedmom_105 ReyhaanKaran maflorun pek faydası yok zannımca …hemen dr a acile gidin, sıvı kybetmesin yavurumuz
ReyhaanKaran Birdunyabircennetannesi iştahı gayet iyi kusmasi da yok sadece ishal. Bazen 7 8 oluyor bazen 10 çok fazla yapmıyor bazen yoğurt gibi bazen de su gibi
Sinemisssss ReyhaanKaran kaka tahlili yapıldı mı ? Normalinden farkı ise kakası mutlaka daha derin araştırılmalı aynısını bugun yaşadım ve hala şoktayım inan
ReyhaanKaran Birdunyabircennetannesi rota virüs aşısını bu ay yaptıracaktim fakat ishal olduğu için bağırsaklarının dinlenmesi gerekiyormuş. Onu da araştırdım kusma ates ve kokulu kaka olması gerekiyormuş
Birdunyabircennetannesi ReyhaanKaran Sarı mukuslu şekilde yapıyorlar kusma ateş çok olmadı bizde az oldu yani ama ishal baya vardı her yediğini çıkarıyordu 1 hafta sürdü kaka tahlili verince çıktı bizde. Aşısını mutlaka yaptır canım geçince çok zor bir hastalıktı
Sinemisssss ReyhaanKaran ishal gürültülü kaka şikayetiyle gittik sadece kulaktan bakması bile yetti ağır grip ciğerlere inmiş tek şikayetimiz ishal ve iştahsızlıktı oysa iç ateş yapmış bağırsaklara bile inmiş iltihap diş sandık hep
ReyhaanKaran Sinemisssss ciğerlerini de dinledi doktor bağırsaklarını da gürültülü birsey yok dedi ama anlayamıyorum yani. Size de çok çok geçmiş olsun
Fundish Bizimde kabızdı.57 günlük bebeğim .bugün sürekli ishal ve kokulu. Takip edeyim sizdeki gelişmeleri.her gün yeni yeni şeyler ,düzene ne zaman gircez merak ediyorum uykusuzuz her gece 🤨
ReyhaanKaran Fundish aynı şekilde doğduğu günden beri bir ayağımız hastanede Rabbım eksikliğini de vermesin ama bazen isyan edecek gibi oluyorum. Onun böyle olması beni üzüyor. Kabız olsa niye yapamıyor ishal olsa niye bu kadar çok yapıyor bir ortasını bulamadık
Deletedmom_105 ReyhaanKaran ah canım ya İnşallah buradan yardım eden çıkar yaa, Rabb’im yardımcın olsun