Volina Bebeğim daha 4 aylik bugün sünnet ettirdik hiç ağlamayan çocuğum nefessiz ağlıyor calpol de veriyorum 4 saatte bir kağıt bardak var bezin içinde krem de sürüyorum başka ne yapabilirim tecrubeli anneler yardımcı olun,
Altaycenk Volina karton batmiyordur demi iyice bak , biz 4 gun once olduk şukur atlattık , ilk gun agladı 2 kez şidetli 3 gune birşeyımı kalmadı . İnşallah yarına birşeyı kalmaz , bezini sık sık degiştir yanmasın
3MelekAnnesi3 Volina büyük oglumu 9 aylıkken kücük oglumu 4 aylıkken yaptırdık ama öyle bir aglama krizi yasamadık bilgim yok canım cok gecmiş olsun
RuzgarMommys Ahhg bu gece zor kucağımdan bırakmamıştim :( ama yarina gayet iyi olucak merak etmeyin Doktor bize fitil vermişti o iyi geliyordu
Volina RuzgarMommys onunla birlikte ağlıyorum daha erken kestireyim dedim eşim erteledi hep birbirimizi yiyoruz şimdi
Volina Busrazehra olabilir çok sakin sesten Bike ülkenin çocuk bor anda kalabalık iğneler sesli müzikler derken, :/
Karpuzreceli Volina hayırlı olsun geçmiş olsun kuzuya ayrıca 🥰, erken sünnet için çok iyi yapmışsınız yaşı ilerledikçe sizde iyi ki küçükken yaptık diyeceksiniz.ilk 2-3 çişte ağlar sonra düzelir yavaş yavaş 10 güne hiçbirşeyi kalmaz.uzulmeyın calpol verın aralıklarla buarada profilimde bizim sünnetimizle ilgili uzun bir paylaşımım var süreç hakkında okuyabılırsınız iyi akşamlar
RuzgarMommys Volina bende öyle oldum evet kucukken de insab aciyor cok minik diye ama en iyisi oymuş :/ olsun yine de o hatırlamayacak ama sen unutmayacaksin
Brcklc Volina kartı j barska.koykaya hiç gerek yok pipisini bezine değen yerine beze vazelin sürün asla sürtünme olmuyor canida yanmıyor ayrıca zaten idrarı değip iyilestiricek sabaha hicbirsey kalmaz carpol ver kremini sur geriye ittir tamamdir
Volina Brcklc bacaklarını basıyor ya pipisini ucu acımaz mi öyle en azından karton büyülüyor tam sıkıstiramiyor
Brcklc Volina hicbirsey olmuyor aksine karton olunca değmiyor idrarı ve iyileşme süreci üzüyor benim doktorum söylediği vazelin sur değip tahris etmesin yeterli dedi gercekdende öyle oldu cnm sabaha sanki sünnet edilmemisdi
Brcklc Volina Kocaeli’nde en güvenilir bu işin piri Dr Aykut ozdamar da olduk biz sünnet en sağlıklısı klasik yöntemdir ve ufak yaşta yapılması ayrıca hicbirsey kullanmaktır dedi bana idrarı üç beş güne ödemi yok etti ilk gece idrar yaparken yandı oda mecbur olması gereken bı durum ayakda salla koluna al gezdir ilk gece zor sonrası iyiki diceksin bana güven…
Brcklc Volina ayrıca geriye ittirmeyi her defasında asla unutma bu çok önemli zor gelsede geriye ittir pipiyi verdiği kremi daire şeklinde tüple sür bir numara büyük bez kullan buakdarcik ağrısına göre carpol veririsn şıklığını ayarlarsin
okuyananne222 Volina bol bol kucakla sev Öp sevgiyle sakince konuş Su içir meme ver m Yapacak başka bir r şey yok tatlım