Bursa97 Kızlar vajina kasintisina bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen çok acil mantar oldu galiba çok ffena kasintim var doktora gittim fitil verdi ama hemen etkisini göstermez tabi çok kötüyüm ya kaşıntıya iyi gelen birşey biliyorsanız lütfen söyleyin
cinar-annesi Bursa97 purinol diye bir ilaç var suya karıştırıp içiyorsun 1 saate keser. Nöbetçi eczane falan gidebilirsen iyi olur
Bursa97 Doga0812 hayır krem vermedinfitil.birde hap vermiş kremsiz nasıl rajatliccak onuda anlamadım zaten
Arya- Bursa97 bende biliyor musun bi ara olmustum namaz kılıyorum diye peçete kullanıyordum iç çamasırıma akıntı olur da gelmesin diye öyle oldum sonra her seferinde iç camasırı ütüledim giydim sıcak suyla yıkandım sabırla uğraş ve fitilde kullan gever
Tugba10-5 Bursa97 bende aynısı olmuştum doktorum fitille o kremi vermişti iyi gelmişti kaşıntıdan ölmüştüm bir deneyin isterseniz .
Aysemete Bursa97 kaynar suyu bir leğene koy sirke koy iicne çömelir vaziyette bekle biraz buhar çok iyi geliyor kaşıntıya
Misbebegim Bursa97 kaynamış soğumuş ya da hazır suya elma sirkesi koy bir yemek kaşığı onunla oturma banyosu yap ya d a yıka. Rahatlatır kasintiti alir
Sinemisssss Bursa97 kaşıma sabun vss kullanma ılık su ile yıka iç çamaşırı giyme hamilelikte cok geçmiştim iyi çekmiştim bu şeyler