Duygu-Eyupoglu Merhaba kızlar oğlum 5 aylık perşembe günü klipsli sünnet oldu. Her altını açtığımda kantaron yağı sürüyorum o bölgeye döndüğü için sürekli başındayım dönmesin diye pazartesi klips çıkıcak siz neler yaptınız bakımında ve klips çıkmadan önce?
Deletedmom143 Duygu-Eyupoglu klipsli sünnetin farkı nedir acaba? Bizde bu aralar sünnet düşünüyoruz da
araskuzumm0918 Duygu-Eyupoglu klemp çıkartmaya gitmeden önce ılık köpüklü sudaoturttuk yaklasık 20 dk şükür kolay çıktı
Elele Duygu-Eyupoglu 20-25 dk köpüklü suda oturttuk bi de burda arkadaş söylemişti jel verdiler bize tüpün içine sıktık ama benim oğlum çok korktuğu için çok ağladı o gün ilk günden daha zor geçmişti inşallah sizin öyle olmaz benimki biraz hassas galiba 🤗
Duygu-Eyupoglu Deletedmom143 Dikiş olmuyo daha konforlu 3-4 dakika sürdü sadece. Rahat ettik şimdi çıkarması ve sonrası nasıl olucak onu merak ediyorum bende
Emir29 Deletedmom143 bense istiyordum ama bizim doktorumuz onermedi iyileşme suresi daha geç oluyomus birde 3 4 gün sonra o aparatı çıkartmaya gidiyomussun o sünnetten daha sıkıntı dedi keserek çıkarıyolarmis çocuk durmayabiliyomus herhangi bi işlem yapmadıkları için normal sünnet daha iyi demisti o şekilde yaptiracagiz bizde.
Tgb_ Duygu-Eyupoglu klemp in çıktıgı ilk gun feryat fıgandı krem surmem omrumden omur aldı ama ertesı gun hıc bırsey yok gubıydı cok sasırmıstık
Duygu-Eyupoglu Elif125 Lokal anesteziyi yaparken biraz ağlıyo sonra sıkıntı yok ☺️ Birde uyuşukluk geçince ilk çişte bizimki yıktı ortalığı😢
Duygu-Eyupoglu AygulSina Aparat takılı şuan lazerle değil klips yöntemiyle sünnet bi yazın google da ☺️
AygulSina Duygu-Eyupoglu ilgincmis baktim simdi. Lazer ile sunnetlerde ilerde hissizlik olabiliyormhs
araskuzumm0918 Duygu-Eyupoglu korkma hiç bol köpük yap küvetini suyu arada ılıt sogumasın iyice hasta olmasın ,kolay çıkıyor 🙏
GmzSnn Emir29 Ne alakası war ilk oğlumda götürdüm çıkartmaya ama ikincide kesme aparatını werdiler ewde siz şu gün kesin diye ikinci oğlumda ben kestim çıkardım 🥴 hiçte iyileşmesi uzun sürüyo değil yani hatta normal sünnetten daha iyi kanama yok yara yok pansuman yok krem sürmek yok
Emir29 GmzSnn iki ameliyatı da yapan bir doktor olarak normal sünneti önerdi isterseniz klamp da yaparım demişti ben doktorun yalancısıyım :)
GmzSnn Emir29 klips çok ince we detaylı bir sünnet ayrıca estetik bir sünnet ama normal sünnette direk kes sar bırak 🥴 Çok ilginç doktorlar klipsi öneriyolar ısrarla son zaman tıp yöntemi diye