Smyakybrn Merhaba hanımlar. Konya’da güzel uygun fiyatlı pasta yaptırabilceğim bir yer bilen var mı ? Kızımın doğum günü için yaptıracağım da 🤗
Miniminikusum Smyakybrn bende oğlum çok yer aradım fıyatlar çok yüksek gelmişti en son muhacir pazarı yanı stad caglara gittim fitatını uygun buldum yaptrdım ama hiç memnun kalmadım. O yüzden gerçekten hayalleriniz büyükse paraya acımayın
Limoncekirdegii Smyakybrn zamanı geçmiş ama aklınızda bulunsun diye yazayım :) Şeker tarafında Pasteria var. Petek pastanesinin eski şefi açtı pastaları çok iyi tavsiye ederim :)
meraklibiranne Smyakybrn merhaba canım zaman geçmiş yaptırdın mı bilmiyorum ama ben de çok yere sordum çok uçuk fiyat söylediler 750 TL dedikleri pastanın aynısını bir abla 350 tlye yapacak bana kayınvalidemin arkadaşının arkadaşı düşünürsen özelden konuşalım
Smyakybrn Miniminikusum Merhabalar yazdığınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Ben mutluerler pastanesine yaptırdım fiyatı da uygun sayılırdı. Pastası tazeydi ve istediğimiz modeli hemen hemen yapmışlardı beğendik memnun kaldık tavsiye ederim 🤗