Areninannesiii Oglum 15 aylik cok hizli emekliyor tum isini emekleyerek hallediyor acaba ondanmi yurumek istemiyor diye dusunuyorum koltuktan koltuga yuruyerek gidiyor ama desteksiz iki uc adim atip dusuyor desteklemek icin ne yapabilirim kizlar
Aktkr Areninannesiii benim oğlumda aynı şekilde şuan 14 aylık bir iki adım atıp düşüyor. Bide ortada bir yere bırakıp yürümesini saglasak bile yavaşça poposunu yere indiriyor yürütmeye çalışmak mümkün olmuyo ama 18. Aya kadar normal
Fay219995 Areninannesiii sesi gür ve disileri cıkmışsa bütün gücünü onalra vermiş normla ama bu aylarda yürür inşallah duam seninle canım
Baby01 Odanın ortasına ayakta olacak şekilde koyun tutunacak bir şeyi olmasın karşıdan da sevdiği bir şeyi gösterin ben böyle çalıştırmıştım
angelfish Areninannesiii hıc sorun etme canım her cocugun gelısımı farklıdır kızım 16 ayın sonunda yurudu oglum 10 aylık yurudu. Bak bırden hıc beklemediğin anda sana dogru yurudugunu goreceksın
Minnik1 Areninannesiii hic üzülmeyin 17 aylıktı kafamı cevirdim yürümeye basladı 18 aya kadar normal diyorlar o zamanı da gecerse bi doktorla görüsün🌸