Asuna1 Bebeğim 3 aylık ateşi alnından ölçtüğümde 38.4 koltuklarından ölçtüğümde 36.8 nasıl olur bu? sadece başta ateş var doktora da gittik hiç bir şey bulamadılar tüm tahlilleri temiz
NekwaSultan Asuna1 normal bu havalarda bol su ver yoksa susuz kalir anne sutu alıyosa bile. Benim oglumjnda kafasindan duman cikiyo nerdeyse oyle sicak 11 aylik. Normal ates ölçerle koltuk alti dogru cikariyo bilgin olsun
MayneymisAltintop Merhaba bizde benzer bir durum yaşadık 4,5 aylıkken bende dedim hatta diş mi geliyor acaba. Ama doktorumuz diş için erken bebek susuz kaldığı için olabiliyor dedi. Gerçektende o günden sonra su veriyorum sürekli hiç yaşamadım. Sizde sıcak bir yerdeyseniz su vermeyi deneyin
Asuna1 MayneymisAltintop havalar çok sucak su vermeyi deniyorum iki yudum içiyor sonra içmiyor öğürüyor zaten iki yudumu da süt sanıp içiyor tadı farklı gelince istemiyor 😞
Asuna1 Asas diş olabilir ama doktor da erken diyor diş için daha 3 aylık ama başka bir şey de bulamıyorlar
Asas Asuna1 sıcaklardan olabilir ya bilmiyorum bende pazartesi kontrol var bakalım ne dicek idrar yolu enfeksiyonuda atlatmıştık biz idrar testi vericez o yüzden
Asuna1 NekwaSultan çok sağol koltuk altından da ölçüyorum hep ikisini deniyorum bazen koltuk altı da 38 çıkıyor
Asuna1 Bebekveben sorma biz de yolda gidene kadar hastane de beklerken düşüyor ateş serin diye bir de zaten hastanenin havasındn suyundan çocuklar düZeliveriyor 😂