babyandmom1 Bebeğim 9.5 aylık saçlarımı çekiyor kucağıma aldığım zaman.bunu yaklaşık 3 aylıktan beri yapıyor artık çok canım yanıyor bunu ne zaman bırakır ya da nasıl bıraktırırım?
a010101 babyandmom1 benimkide çekiyor 2 tutam anne topuzundan çıkan saçı nasıl denk getirir bilmem 🤣 istemsizce tutuyor aslında tepki verince benimki daha sıkı sıkı tutuyor kopuyorda saçım
Seeyyyda babyandmom1 benim saçlarım bu yüzden hep toplu 🤷🏻♀️ ona rağmen ensemdeki minicik saçları bile bulup çekiyor. Bence her bebek böyledir diye düşünüyorum 🥲
kuzey-21 babyandmom1 1 yaşında saçımdan tutunup kalkıyor birde pat diye düşüyor. Saçlarımı tarasam geliyor saçımı çekiyor. Sabah uyanmazsam eğer yine uyanayım diye saçımı çekip daha sonra ısırıyor 😂 şimdiki bebekler çok fena ne zaman bırakacakları belli olmaz bence 😃
babyandmom1 a010101 bende büyük tepki vermemeye çalışıyorum artık hayır canım acıyor yapma falan diye anlatıyorum
babyandmom1 Seeyyyda evet iki tel saç gördümü hemen çekiyor upuzundu saçlarım kestirdim bu sefer daha çok çekmeye başladı 🤦🏻♀️
Kumruu babyandmom1 evde bone takın zaten doğumdan sonra saçlar dökülüyor bide bebişler yoluyor kel kalcaz bu gidişle 😄
Kumruu babyandmom1 benimki kendi saçlarını da yoluyor kesmek de istemiyorum kıyamıyorum yutuyor bide onları