Linosh Kızlar selam alexandrite ile uygulama yapan poliklinikle yarın randevum var. Sanırım ön görüşme yapıyorlar memnun kalanlar bu konu hakkında bilgi sahibi olup lazer yaptıranlar yazabilir mi lütfen
Bebgimmm_123 Linosh buz lazer yaptirdim tum vucut Yuze yaptirma yuzdeki tuyleri sertlestiryo cikarken siyah ve sert cikiyo Koltuk alti cok cok azaldi kararmasi gitti 👍 Bacak batiklara cok iyi geldi seyreldi👍 Bikini azaldi ama bikini hic bitmeyen biyer 👍 Kolda bi ise yaramadi 👎
Linosh Akayaycan buz ve jel olanlar varmis duydum ben de memnun olmayan alex iyiymiş bakalım siz de deneyin
Linosh Bebgimmm_123 açıklama için çok teşekkürler ben genital bölge kol altı ve bacak düşünüyorum. Genital bölge bitmiyor o zaman nemli olduğu için olabilir. Evet bacakta batık sorunum da var.
Bebgimmm_123 Linosh bacaklarina kese yap her banyoda muhammak unutma 2 3 sefer yaptin gecmedi diye dusunme yapmaya dwvam et sonra bidw ustune lqzere gidersen bacaklarin parliyo o sekilde purussuz oluyo benim onerim
Linosh ayzetuka hamilelikte hormonlardan dolayı tuylerdevartis oldu mu bazı ciltlerde oluyormuş. 10 ay once dogum yaptım bisey olmaz herhalde Su anda