Ozlem_sena Merhaba arkadaşlar ikizlerim 1 yaş 7 aylıklar emzik 0/6 ay olanını kullaniyorduk değiştirdim 6/18 ay aldım aynı markanın fakat istemiyorlar yere atıp ağlıyorlar bu durumla karşılaşan var mı düzelir mi alosirlar mi bilemedim ne yapmalıyım 🥺
Saykoogg Ozlem_sena bazı bebeklerde büyük emzik kabul görmüyormuş bende zamlardan ötürü emzik stok yapayım demiştim fakat aldığım yer 6/18 ay hemen alma kimi bebek öğürüyor istemiyor boğazına kadar gidebiliyor dedi. Bende 0/6 ay aldım bebekleriniz minyonsa eğer büyük ihtimalle emzik ağızlarına büyük gelmiştir almayabilir şuanlık
iyikianneyim61 Ozlem_sena bende avent kullanıyordum 6.aydsn sonra 6 18 olanını aldım baya büyüktü ve hiç kabullenmedi baya küçüğünü vermeye devam ettim sonradan diğerine alıştı
Adaababy Ozlem_sena benim kızımda 16 aylik olacak o da bu ara almak istemiyor diliyle itiyor gerçi ben çok vermedim uyudukça sadece belki ondan kendi kendine birakti
Ayssss1 Ozlem_sena kızım 6. Aydan sonra emzik emmeye başladı bende emzik emiyor diye hevesle 6-12 ay avent aldım ama ısrarla 06 ayı emmek istiyor 😂 8 aylık olduk hala onu emiyor
Polat2706 Ozlem_sena canım aynı sorun vardı 19 aylık oğlum diş hekimi arkadaşım var karı koca ikisinede sordum eskiden emzik ayına göremiydi kim biliyordu takılma ona dedi fark etmezmiş yani onların dediğine göre. Sadece 2 yaşından sonra gündüz çok emmesin konuşmasını azaltır ve damağına zarar verir dedi