nermins1 Merhaba her kese.😊 Kizlar aranizda kimsede gec dollenme olan oldumu? Dogumunuz adet tarihine gore mi yoksa dollenmeye gore mi oldu?
Littlebird nermins1 benim geç döllenme olmuş adet tarihimden 1 hafta sonrasını hesaplıyordu doktor ultrasondaki değerlere göre onu baz alıyordu
ant331 nermins1 bende oldu. Adetimle uyumsuz gitti bebeğim. İlişki tarihlerini yazmıştım zaten adetten sonra iki kere oldu. Ama Nişan denen kanamam oldu adet haftamla uyumlu doğum oldu.
Deletedmom_41 nermins1 Gec dollenmeydi dr ayarladigi tarihe gore 39+0 da dogum yapmistim zamaninda oldu yani
Melis14 Benımde geç dölenme oldu dölenmeye göre adetiniz hesaplıyorlar ona göre doğum tarihiniz belirleniyor
Melis14 nermins1 benım mesela son adet tarihim 25 aralıktı ama ocakta adet olmadım şubata şüphelendim gittiğimde hamile olduğumu öğrendim geç dölenme olmuş o yuzden 9 ocak demişti dr son adet tarihimi
Littlebird nermins1 bir probelem olmuyor merak etmeyin. Doktorum hep hesapladığı tarih üzerinden takibi sağladı ona göre de 40. Haftada doğum yaptım
nermins1 ant331 ay insAllah bendede adet tarihine gore olur 🤦🏻♀️35 haftalik olduk, 37den sonra olsun istiyorum artik😐
Denizburan Geç döllenme olmuştu döllenme tarihinden bile sonra doğdu adet tarihine göre bakarsak 42 haftayı geçmişti. İlk zamanlar doktorum düzeltişmiş tarih vermişti daha sonra hep ona göre kontrol ettik
Deletedmom_41 nermins1 Evet kendi tarihime gore 41+2 olmus oldu, gec dollenme duzenlenen tarihe gore 39+0