AnnaKarenina_ Kızlar 3 ay 7 günlük oğlım var son iki gündür sadece sol gögsümü emmek istiyor sağ tarafa yatırınca ağlıyor krizlere giriyor sadece gece uykusunda verebiliyorum nasıl çözerim bunu başına gelen var mı ?
Eceedemiiir AnnaKarenina_ 1.5 aylık şuan kızım hala sol göğüsumu emiyor sağ göğüse gelince aynısı benim kızım da yapıyor bende çare bulamadım burda bekleyiyim
Minelask AnnaKarenina_ benmkide öyleydi ilk bir ay ısrarla vermeye devam ettm şuan sorunsuz onuda emiyor
Ruyaalya AnnaKarenina_ 19 ay oldu kızım tek meme aldı doğduğundan beri sağ memeyi alıyor :) emsin de gerisi sorun değil benim için
Askimizinmeyveleri Bir yaşında kızım var hep tek meme gittik 3,5 yaşındaki kızımda tek meme emdi bir sorun olmadı şükür kilo olarakta gayet güzel
AnnaKarenina_ SeninAnnenBirMelektiYavrm çanta pzisyonu dimi eşimde öyle yap dedi onuda tutmazsa artık sağarım
Eceedemiiir AnnaKarenina_ Aynadan bakınca benimde öyle biri büyük bir küçük sinirlerim alt üst oluyor görünce 😂
AnnaKarenina_ Askimizinmeyveleri benim en başından beri az oluyordu o gögsümde sol tarafta daha fazla vardı ondan istemiyor herhalde
Askimizinmeyveleri Sanırım çokta zorlamamk gerek emmiyorsa tek memede oluyor diğer kızım bir yaşında bırakmıştı memeyi şöyle diyim bıraktığında 13 kiloydu yani diyeceğim o ki tek memede doyurucu oluyor endişe etmeyin
AnnaKarenina_ Askimizinmeyveleri orası öyle tabi yetmezse diye kaygım yok sol gögsümde zaten çok süt birikiyor
Mel93 Eceedemiiir benimde öyle hemde ikisini emmesine rağmen 🥲 doktor Her çocuk bir memeye daha çok meyilli olur dedi. Ben sağı da emzirip üstüne o gogsu sağıyorum 🥲🥲
AnnaKarenina_ Minelask bende gece uykusunda tutturdum birde şimdi sırt üstü yatarken verdim aldı pozisyonu sevmiyor herhalde alıştırcaz 🙄😅
AnnaKarenina_ Ruyaalya emsin gerisi benim içinde sorun değilde şuana kadar emiyordu şimdi bıraktı ondan garipsedim ama gece uykusunda veriyorum alıyor